Van itt olyan anyuka aki FLP termékeket ad a gyermekének?
Figyelt kérdés
Melyiket adod?
Az flp-s echinacea-t próbáltad?mi a véleményed?
Észrevettél valami változást mióta ezeket adod neki?
2012. jan. 25. 15:53
1/7 anonim válasza:
Ha beteg,akkor egy kávéskanál Activátort adok neki és hamarabb meggyógyul.
Ha valamilyen kiütés van rajta, akkor szintén Activátorral kenem.
Van itthon First is mindig, amit sérülésekre alkalmazok, meg akkor ha esetleg a cica vagy a kutya puszit kap. Mindig fújok a szájába, és én ennek tudom be, hogy még semmit nem kapott el. Vagy ha elesik és tele megy a szája kosszal. Már annyira tudja, hogy a Firstért megyünk, hogy tátja a száját és már magának is tudja fújni. 20 hónapos.
2/7 anonim válasza:
Nekem sok gyerek fogyasztóm, "törzsvásárlóm" van, biztonsággal adhatsz neki bármit. Arra kell vigyázni, hogy a lenyeléssel ne legyen gond, el ne akadjon. Ha kicsi össze lehet törni. Egyedül a Pollen van amit óvatosan kell használni ha allergiás.
3/7 anonim válasza:
Persze az a kérdés, hogy miért adod, ha van valami spec probléma akkor meg tudom kérdezni róla a háziorvos szponzorom. Az Ő keresztlánya 0 napos kora óta eszi. Egy másik baba a csoportban napi 1! deci gélt iszik 1 hónapos kora óta. Szereti. :)
4/7 anonim válasza:
Én a lipszet használom az ekcémás száraz foltokra. Igaz, ajakír, de nagyon sokmindenre jó.
5/7 anonim válasza:
Tényleg. A Lips is remek. Nekem ez a tünet volt ami először elmúlt. Akkor Barackos gélt ittam még csak és a tusfürdőt cseréltem le. Gyerekkorom óta szenvedtem miatta, 3 éve semmi bajom.
6/7 anonim válasza:
Én az áfonyás gélt és a rágótablettát adom a 2 éves lányomnak, kb 4 hónapja, hogy felkészüljünk a szeptemberi ovikezdésre. Remélem ha el is kap betegségeket könnyebben átesik majd rajtuk.
7/7 anonim válasza:
01-25 16:03
Ez aranyos. :) Van egy ismerősöm akinek a lámya képes egy flakont elfújni egy nap alatt ha nem rakják el előle. :) Főleg ha fáj a torka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!