2/9 A kérdező kommentje:
úgy tudom, igen
2012. jan. 24. 17:43
3/9 anonim válasza:
Akkor nem tudnád elmondani miről szól? Nem szeretek mindenhova regisztrálgatni :S
4/9 A kérdező kommentje:
30-85%-os kedvezménnyel tudsz vásárolni mindenféle Humana terméket, pl van vanilia puding 4x100g 629ft helyett 100ft-ért vagy tápszer 2000ft helyett 1400ftért stb.
2012. jan. 24. 21:25
5/9 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem az akció 01.28-ig tart.
2012. jan. 24. 21:26
6/9 anonim válasza:
Szia
Igen csak szerintem igy nem éri meg mivel 1300ft körül van a postaköltség és 15-20 munkanapon szállitják ki.Nekem igy nem éri meg.
7/9 anonim válasza:
Igen, sjons a pk-t is bele kell számolni. Vaterán is szoktam nézni 80ft-ért bébikaját, de ha utánaszámolok, nem éri meg mert pk-val együtt már annyi, mint a boltban :S
8/9 anonim válasza:
egyébként ahogy az árait elnézem biztos közelednek a lejárati időhöz, akkor szokták olcsóbban adni, úgyhogy nem éri meg, a dm-ben gyakran szokott 200-300 ft lenni a poharas csemege ha már csak 1-3 hónap van a lejáratig és személyesen tudod mégiscsak megnézni a dátumokat.
9/9 anonim válasza:
előző vagyok ismét, elfelejtettem irni én humana tápszert adtam mindig is és poharas cuccokat is és nagyon meg vagyok elégedve velük. egyedül a tejrizspépek nem jöttek be annyira, igy abból nestléset veszek hosszú próbák után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!