Van különbség a Humana HA Start és a Humana 1-es tápszer között? Az utóbbi laktatóbb?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 18:18
1/10 anonim válasza:
Szerintem az első hipoallergén, a második meg sima 1-es tápszer újszülött kortól.
2/10 anonim válasza:
Az első hipoallergén,nem tartalmaz tejet!
3/10 anonim válasza:
A HA-s tápszer is tehéntej alapú, csak más eljárással készül. Kivonják belőle a kazeint, ami allergizálhat.
4/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt elfelejtettem írni, hogy az 1-es is HA-s. Azt tudom, hogy mindkettő hypoallergén és azt is hogy újszülött kortól adható. Reméltem, hogy az 1-es laktatóbb.
2012. jan. 11. 20:14
5/10 anonim válasza:
Igen az egyest már nagyobbaknak szokták adni, gondolom épp azért mert laktatóbb.
6/10 anonim válasza:
Annyit találtam róla a neten, hogy a start 3-4 hós korig ajánlott, és csak laktózt tartalmaz szénhidrátként. A HUmana HA 1 pedig laktózt, keményítőt és maltodextrint is tartalmaz, és 12 hós korig adható. Kalória tartalmat nem találtam, de a dobozon rajta van, ha van neked mindkettő, abból kiderül laktatóbb-e.
EGyébként megjegyzem, hogy a 3-as válaszadó hülyeséget írt, mert a kazeint nem vonják ki a HA tápszerekből, csak RÉSZLEGESEN hidrolizálják, vagyis kisebb mértékben de benne van a tejfehérje, és ugyanúgy kialakulhat fogyasztása közben tejallergia. (Létezik teljesen hidrolizált tápszer és aminosav alapú tápszer is, de azoknak még rosszabb az ízük, megelőzésre nem írják fel őket, amúgy baromi drágák)
7/10 anonim válasza:
A Milumil HA Start tápszerében nincs kazein, ezért gondoltam hogy kivonják. A sima Milumilben viszont van.
8/10 anonim válasza:
Igen megtévesztő, mert azt szokták ráírni az összetevőkben, hogy hidrolizált savófehérje
9/10 anonim válasza:
Ezt nem tudtam. Akkor tehát a HA-sban is benne volt. Így nem izgulok, mert most váltottunk simára és féltem, hogy a kazein miatt gond lesz. De ha ez eddig is benne volt, még ha más formában is, biztos kijött volna az elmúlt hónapokban.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :-)
2012. jan. 12. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!