Rossz anyuka leszek, mert kezdetektől turis ruhába lesz a babám?
Én biztosan megmondanám anyósnak, hogy jó, akkor nem veszek turis holmit a babának, de mostantól kezdve a gyerek 18 éves koráig ő ruházza.
Közben mosolyogva átadnám neki a kelengyelistámat:)
Viccet félretéve én nagyon nem szeretem a kisboltos új babaruhákat. Csúnyák, vadító színűek és horror az áruk, na meg javarészt ócska kínai cuccok.
Én is turizom a lányom ruháit, anyósom eleinte húzta a száját, és vett helyettük rondábbnál rondább cuccokat amiket rá sem adtam a gyerekre, majd egy idő után belátta, hogy sokkal szebb holmijai vannak így, mint amiket ő a 7. kerületi kis boltokban talál.
A karácsonyi alkalmitól kezdve a keresztelő ruháig, mind használt ruhaboltból valók.
Anyós is tudja, de már nem beszélünk róla, csak dicséri, hogy már megint milyen gyönyörű ruhában van ez a gyerek:)
Mi is csak turiban vesszük a ruhákat, mégsem tartom magam rossz anyának. Az nem ezen múlik. :)
Mi kaptunk egy csomó Brendonos drága ruhát, de nem különbek a turis ruháktól.. Sőt! Sokszor szebb ruhákat turkálok neki!
De mondd meg anyósodnak, hogy ha annyira sok pénze van, vegye meg az új ruhákat a babádnak! Pár hónap után el fog gondolkozni, nyugi. :)
Nekem 3 fiam van: 11, 13 évesek és 6 hónapos. Mi is a vateráról, teszveszről vesszük nekik a ruhákat, ott ki lehet fogni, szép, hibátlan állapotúakat, sőt még újat is.
Most a 6 hósom 80-as ruhákat hord,de már kezd kicsi lenni. Nem vagyunk milliomosok, hogy minden hónapban vegyek üzletben nekik ruhákat. Persze, cipőt, zoknit, fehérneműt nem veszek használtat.
Akkor én is rossz anya vagyok? Anyósom is szokott turiba venni a picinek olyan vagány ruhákat, hogy boltban nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!