Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anyuka leszek, mert...

Rossz anyuka leszek, mert kezdetektől turis ruhába lesz a babám?

Figyelt kérdés
"Még " csak 7 hetes vagyok, de anyóspajtással beszélgettünk arról, ha fiú milyen színű ruhát szeretnék ha lány milyet ráadni. És mondtam, hogy turiba olyan szép, különlegesek vannak, mellesleg egy FEHÉR body amin se egy kisegér se egy pötty nincs 800 ft. Szóval ő meg lehurrogott, hogy hát egyik fiára se adott turis ruhát... Hogy képzelem én ezt egy újszülöttre adni. Nálunk 2 baba is "felnőtt" ilyen ruhákból, persze voltak mellette vadi újak is. Nyilván cipőt,zoknit,kabátot újonnan vennék, de pólt, tipegőt, amit úgyis gyorsan kinő nem. Apropó, használt babaágy,babakocsi,kisszekrény. Mi véleményetek? Rendelhetem vateráról,teszveszről majd?
2012. jan. 29. 13:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én mielőtt megszületett, inkább mindent újonnan vettem, hogy inkább mégse legyen használt. Na, azóta a turis cuccokat imádom a legjobban. Örök életűek, míg az újak elnyúlnak egy alkalom után. Silány minőségeket lehet kapni.
2012. jan. 29. 14:52
 22/32 anonim ***** válasza:
Egyszerű, a sógornőm is turi undoros, én megvettem, kimostam, kivasaltam, elraktam és azt mondtam, hogy új.
2012. jan. 29. 14:52
 23/32 anonim ***** válasza:
eddig két gyerekem van és szinte csak turis ruhájuk, van. gyönyörüek, márkásak, egyediek, strapabíróak és mind úgy nézett ki mint az új amikor vettem öket, magamnak is csak ott vásárolok!
2012. jan. 29. 15:01
 24/32 anonim ***** válasza:

Én biztosan megmondanám anyósnak, hogy jó, akkor nem veszek turis holmit a babának, de mostantól kezdve a gyerek 18 éves koráig ő ruházza.

Közben mosolyogva átadnám neki a kelengyelistámat:)

Viccet félretéve én nagyon nem szeretem a kisboltos új babaruhákat. Csúnyák, vadító színűek és horror az áruk, na meg javarészt ócska kínai cuccok.

Én is turizom a lányom ruháit, anyósom eleinte húzta a száját, és vett helyettük rondábbnál rondább cuccokat amiket rá sem adtam a gyerekre, majd egy idő után belátta, hogy sokkal szebb holmijai vannak így, mint amiket ő a 7. kerületi kis boltokban talál.

A karácsonyi alkalmitól kezdve a keresztelő ruháig, mind használt ruhaboltból valók.

Anyós is tudja, de már nem beszélünk róla, csak dicséri, hogy már megint milyen gyönyörű ruhában van ez a gyerek:)

2012. jan. 29. 17:11
 25/32 anonim ***** válasza:

Mi is csak turiban vesszük a ruhákat, mégsem tartom magam rossz anyának. Az nem ezen múlik. :)

Mi kaptunk egy csomó Brendonos drága ruhát, de nem különbek a turis ruháktól.. Sőt! Sokszor szebb ruhákat turkálok neki!

De mondd meg anyósodnak, hogy ha annyira sok pénze van, vegye meg az új ruhákat a babádnak! Pár hónap után el fog gondolkozni, nyugi. :)

2012. jan. 29. 17:20
 26/32 anonim ***** válasza:
Mi is turiban vásárolunk. És ugyanazt tudom Neked tanácsolni, amit a többiek is: Vidd el magaddal egy bababoltba és kérd meg, hogy vegyen Ő a babának ruhákat.
2012. jan. 29. 18:01
 27/32 A kérdező kommentje:
Köszi:) Amúgy ez lesz, el fogom rángatni a Brendonba, hogy kicsit nézzen szét...Nem 20-25 évvel ezelőtt van, amikor röhögve megvehette a kicsi fiának a legújabb ruhákat. Más a fizetés, magasabbak az árak. Mellesleg ma már a konyhai szakács, a fodrász, a jogász, az orvos is jár turiba... Szóval nem csak anyagi függő...
2012. jan. 29. 20:40
 28/32 anonim ***** válasza:
Én is rendszeresen turizok. Nagyon jó minőségű ruhákat lehet venni nagyon olcsón. Most télre az overált is ott vettem, azt hiszem 1500 forintba került. Cipőt és zoknit újat veszek, de a többi gyorsan használódó ruhát turiban, vagy ha épp akció van a tescóban.
2012. jan. 29. 21:36
 29/32 anonim ***** válasza:

Nekem 3 fiam van: 11, 13 évesek és 6 hónapos. Mi is a vateráról, teszveszről vesszük nekik a ruhákat, ott ki lehet fogni, szép, hibátlan állapotúakat, sőt még újat is.

Most a 6 hósom 80-as ruhákat hord,de már kezd kicsi lenni. Nem vagyunk milliomosok, hogy minden hónapban vegyek üzletben nekik ruhákat. Persze, cipőt, zoknit, fehérneműt nem veszek használtat.

Akkor én is rossz anya vagyok? Anyósom is szokott turiba venni a picinek olyan vagány ruhákat, hogy boltban nincs.

2012. jan. 29. 22:44
 30/32 anonim ***** válasza:
Amíg kicsi volt és egy méret csak pár hétig volt jó rá,ha egyáltalán kibírt pár hetet...mert olyan gyorsan nőtt,szinte csak turis,bizományis ruhája volt.Most már másfél éves,és tovább jó egy méret,így néha akcióba veszek pár új darabot,tescoban,H&M-ben,C@A-ban.De ez ritka.Főleg online turizok,mert időm nincs elmenni...
2012. jan. 30. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!