Mi a véleményetek a rota vírus elleni védőoltásról?
Leírom inkább mi a bajom.
- leginkább az, hogy sajnos az összes gyerekbetegség hasmenéssel és lázzal jár, így mindenképp kórház a vége a kiszáradás megelőzése véget.
- ha olyan nagy betegség ez, miért nem kötelező, ahogy a többi
Egyébként kiváncsi vagyok a válaszokra, mert mi is most állunk előtte...
Kisfiam 4 hónapos lesz, mi 3 hete adattuk be neki az elsőt. Nem vagyunk gazdagok, az egyszeri anyaságiból vettük, amit félretettem mivel plusz pénz volt. Sokat vacilláltunk rajta, az utolsó pillanatban vettük meg. A védőnő és két gyermekorvos is ajánlotta, mivel szeptember végi baba. Így utólag nagyon bánom, hogy beadattuk, nem a pénz miatt. Kisfiamra egy hétig rá se lehetett ismerni, egész nap sírt, estére szörnyű pocifájdalmai voltak 3 napig, ki kellett hívni a gyerekorvost is, mert ilyen keservesen még kólikás időszakunkban sem sírt. Persze nem tudott mit tenni, azt mondta elmúlik, hát elmúlt, de nagyon sajnáltam szegényt, hogy 1000 babából pont ő volt azaz egy akinek ilyen mellékhatást váltott ki. :(
Most lesz esedékes a második kör, megint gondolkodóba estünk, mivel egy nem ér semmit, sajnálom a kidobott 20ezret is, de annál jobban a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!