Mi a véleményetek a Rota vírus elleni védőoltásról? Van e bármilyen mellékhatás?
Én beadattam,így láttam jónak.Állítólag "csak" 3 törzs ellen véd...De ha azellen a 3 ellen meg tudom védeni a babám,már megérte.
Itt a fórumon majd irnak pro és kontrát.Sztem te döntsd el,ha megengedhetitek akkor adasd be.
De ez az én véleményem.
Nálunk az öcsém Rota miatt kerűlt kórházba,senkinek nem kívánom amit ő akkor átélt...
2 oltásból áll,mi most kaptuk meg a másodikat.Egyiknél sem volt semmi mellékhatás.
De nem is mondta a doki h lehet mellékhatása.
Az én fiam is megkapta már az első adagot a rotából.
Valahogy úgy voltam vele, hogy ennyit megér az, hogy a fiam legalább ezt a nyavalyát ne kapja el.
Sajna már tápszeres teljesen, ami gondolom nem védi meg ettől a vírustól(sem).
Belázasodott egy estére,de a kedve nem volt rosszabb mint szokott lenni.Más mellékhatást nem tapasztaltam.
Kapott mellé még 2 oltást is, így nem tudom, hogy a lázasodás melyiknek volt "köszönhető".
A jövő 7en kapja meg a második adagot a rotából, de amellé is kap majd egy szurit. Remélem nem lesz gond.
Én nyugodtabb vagyok így, hogy megkapja a rotát is.
Az hogy megveszed -e neki (18.000.-Ft darabonként) és beadatod -e, az egyedül a Te döntésed (és sajnos manapság a pénztárcádé is)
Boldog és egészséges babázást kívánok Neked
Első vagyok.Utolsónak: a picúr valószínű,h a másik oltástól lázasodott be.
Mi külön kaptuk a rotát,nem volt semmi gond,aszuritól viszont volt láz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!