Mi a véleményetek a human papilloma vírus elleni védőoltásról? Érdemes beoltatnom magam az első együttlét előtt? L/14
Mi a véleményem?... Az, hogy DRÁGA!!!... :-[
Szívesen beoltatnám a kamasz lányomat, ha lenne rá ennyi pénzünk, de sajnos az is gondot okoz, hogy a lakásunk számláit kifizessük hónapról hónapra... Egyelőre még nincs elmaradásunk, de nem tudunk megengedni magunknak 30ezer Ft-os +kiadást egy hónapban...
Nem értem, ezt miért nem támogatja a TB, hiszen később majd a sok nő rákkezelése sok-sok millióba fog kerülni az államnak, nem jobban megérné most kisebb kiadással megelőzni a bajt?!
Nincs itt olyan, aki már beadatta lányának, vagy már kapott?
Mert ha hatásos, akkor megérné, de amúgy senki nem olyan félbolond, hogy ennyit kiadjon egy oltásra!
Szia!
én beadattam, vagyis szüleim fizették, kb 1,5 éve, akkor még nem éltem szexuális életet, nekem minden orvos javasolta. amikor elkerültem másik nőgyógyászhoz ő is értékelte h be vagyok oltva.
De nem érzek semmit, rákszűréseim p1-esek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!