Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szeressem meg a lassan...

Hogy szeressem meg a lassan egy éves gyerekemet?

Figyelt kérdés

Nem volt tervezett baba, a férjemmel nem akartunk gyereket, gondos védekezés mellett "csúszott" be. 20 kilót híztam a terhességem alatt, a szülés pedig egyenesen katasztrófa volt. :S A gyerek születése óta átordít minden éjszakát, nem aludtuk ki magunkat mióta megszületett. Én alig tudok magamra időt fordítani mellette, mert nappal holt fáradt vagyok, és már nem merem odabízni senkire hogy vigyázzon rá egy kicsit, mert mindenki visszaadja, annyira ordít. Néha úgy érzem, hogy boldogabb voltam a terhesség előtt.

Azt se tudom, hogy ő szeret-e minket. Tegnap belekarmolt szegény apjának az arcába. Rémálom... :(

2012. jan. 7. 22:01
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy ilyeneken agyalsz,azt jelenti hogy szereted őt. Voltak jó pillanataitok? Olyan amikor úgy érezted nem is olyan rossz? Mit csináltok nap közben? Mivel telik a napjaitok?
2012. jan. 7. 22:07
 2/49 anonim ***** válasza:
83%

Ő biztos szeret titeket hisz a szülei vagytok. Az meg hogy belekarmolt apa arcába melyik gyerekkel nem fordult még elő??

Arra még nem gondoltatok, hogy azért sír annyit mert érzi hogy ti viszont nem szeretitek annyira???

Ők csak gyerekek, nem hülyék.

Már bocsi, de ha annyira nem volt tervezett és nem is akartátok miért lett megtartva?? Vagy kezd el igen gyorsan szeretni, vagy nem lesz köztetek soha szülő-gyerek kapcsolat. 1 évet már elb....ál, többet nem kéne

2012. jan. 7. 22:10
 3/49 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem azért is ordíthat egész nap mert érzi rajtad ezt az egészet amit leírtál...hogy nem vagy boldog,hogy frusztrál a súlyod, a kinézeted, a fárdtság.Nem azt mondom, hogy ezek nem frusztráló tényezők, nekem 15 hónapos a fiam és voltak bizony nagyon nagyon nehéz napjaink, heteink,éjszakáink.

De meg kell tanulni élvezni a vele töltött időt, ez ad feltöltődést.

Sajnos, ha Te nem tudod megtalálni ebben az élethelyzetben így azt, ami boldogságot,örömet okoz, akkor ebben senki nem tud majd segíteni....

Próbálj kicsit változtatni a hozzáállásodon....öltözz fel szépen, sminkeld ki magad, és menj el egy plázába a kicsivel, igyál egy kávét,hívd oda a barátnődet, sétáljatok, nézegessetek ruhákat,dumáljatok.Fel lehet töltődni úgy is, ha ott a baba,(aki azért már lassan nem is baba:)) és ha esetleg nem bírná, akkor hazamehettek.

Mindig vannak hullámvölgyek,amiből neked kell kimászni...ezt nem piszkálódásból írom, komolyan, hanem tapasztalatból.

2012. jan. 7. 22:15
 4/49 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előttem szólókkal!

Szeret titeket a babátok,de biztos érzi rajtatok,hogy ti nem,ezen nagyon gyorsan változtatni kell,tudom,hogy nem volt tervezett baba,és becsúszott,de nem ő kérte ezt az életet,ha megtartottátok szeressétek!

És ha kell menj el orvoshoz,ő talán tud segíteni!

Sok sikert!

2012. jan. 7. 22:24
 5/49 A kérdező kommentje:

Reggel hatkor kelek vele, felöltöztetem, adok neki enni. Ha éppen nem nyűgös, akkor ezzel egész gyorsan megvagyunk. Berakom a járókába 8-ig, hátha visszaalszik, és addig én is magamhoz tudok térni.

10-ig dolgozgatok, pakolgatok a kisasszony után, mert amúgy nem használunk járókát a pihentetésen kívül, és délelőttönként lakásátalakítást szokott rendezni.

Aztán tízórai, a bömbölő gyereket babakocsiba rakom és indulunk sétálni. Rémes anyának szoktak tartani a szomszédok, amikor meglátnak a síró kisbabával... na mindegy.

Délben kaja, majd altatás... Délután babazenét szoktam vele hallgatni, mert odafigyel a dallamokra, és akkor nem ordít. Kivéve ha igen. :S

Este vacsi, fürdés apával, a férjem altatja... Általában 20 percre el is szokott aludni.

Amúgy már egy órája megint ébren van...

Szép pillanatok? Volt egy napsütéses délelőttünk a parkban, mikor néztem a többi anyát akiknek már totyogott a gyerekük. Ekkor az én lányom megkapaszkodott a pad szélében és álló helyzetbe húzta magát. Akkor büszke voltam rá.

2012. jan. 7. 22:25
 6/49 A kérdező kommentje:
Az jó lenne ha tényleg szeretne... még sosem kaptam tőle puszit :( De bunyós kis csaj lesz, azt szoktuk érezni...
2012. jan. 7. 22:27
 7/49 anonim ***** válasza:
76%
Mitől sír? Amikor sétálni viszed, nem lehet hogy álmos már és azért sír? Játszani szoktál vele?
2012. jan. 7. 22:28
 8/49 anonim ***** válasza:
88%

Nem lennék a helyedben...ennél szarabb nem lehet,mikor a saját gyerekedet nem tudod szeretni!!Hogyan szeresd meg???ha egy év alatt nem szeretted meg,akkor mit akarsz?Mit mondjanak mások...csináld ezt meg azt napi 3*.és még éjszaka 2*ezt és pár hét alatt megszereted...vagy mi? 1 év alatt 1 szép pillanatod volt????És az első mosoly,hangos kacagás,az első átfordulás???

ez meg hogy "belekarmolt szegény apja arcába"...veled valami nem ok..már bocs..

hát az a baj igen..hogy ő szeret titeket...ti vagytok neki a MINDEN!!!te meg ilyeneket írsz!!!

2012. jan. 7. 22:34
 9/49 anonim ***** válasza:
78%
Fuh, én azt hittem ilyen csak a filmekben van! Nem hiszem el amit leírsz: Hogy szeressem meg a lassan egy éves gyerekemet? Elolvastad miután leírtad?? Ti meg adjátok itt neki a nyugtató tanácsokat...! Ő akkor nem ordított amikor kiderült hogy terhes vagy , hogy ugyan már tartsatok meg..... Pf...! Hogy nem lehet szeretni egy kicsi babát?? Azért sír mert ti ilyen marhaságokon gondolkoztok! Ne haragudj de megérdemled amiért ilyen a pici lány :( Tudod mennyien akarnak gyereket??? Tudod mennyien híznak több mint 20 kiló (speciel én 28-at ami hat hónap alatt lement mert a kislányom NEKEM van olyan hálás hogy hagy élni) Óóó mindegy már hülye voltam hogy írtam! De már kiteszem ha ennyit pötyögtem! Ja, többiek! Pontozzatok csak le, hajrá!
2012. jan. 7. 22:36
 10/49 anonim ***** válasza:
.
2012. jan. 7. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.