Mit tennétek a helyemben? Kölcsönadjam az öcséméknek a babaholmijainkat?
Nagyon szép, jó minőségű babaholmijaink vannak ( pl:Peg Pérego babakocsi, Faktumos kiságy, uniszexek) a kislányomról (1,5 éves), amikre nagyon vigyáztunk / vigyázunk, mivel azért vettünk mindenből minőségibbet, hogy a későbbi piciket is ki tudják szolgálni. Minden kis ruhája újszülött korától megvan, szépen kimosva, becsomagolva vannak elrakva.
Az öcsém felesége 3 hónapos terhes, és az egész család (az én anyukámmal az élen) magától értetődőnek veszi, hogy nekik nem kell venni semmit, csak egy pár ruhát, egyébként mindent örököl a gyerek az én lányomtól.
Volt már erre több megjegyzés az öcsém anyósa és az én anyám részéről, az öcséméktől még nem hallottam.
Hogy mondjam el nekik tapintatosan, hogy nem azért költöttünk ennyit ezekre a holmikra, hogy aztán csak úgy odaadjam őket, és szeretném, hogy csak az én gyermekeim használják azokat?
Az öcséméknek van pénze, megengedhetik maguknak a bevásárlást. Azt viszont 100%-ra tudom, hogy nem kapnék vissza semmit, vagy ha igen, borzasztóan lestrapált állapotban.
A második babát tervezgetjük, próbálkozunk.
12. vagyok, kíváncsi lennék miért lettem lepontozva?!? Talán nem válaszoltam a feltett kérdésre? Érdekes, hogy mindig csak azokat a válaszaimat pontozzák le, amiben benne van, hogy költök a gyerekre... no comment, még mindig irigyek az emberek.
Kedves kérdező, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, elég kellemetlen.:( Viszont a véleményemet fenntartom, nem adnám oda, Ti megdolgoztatok azért a pénzért, amiből ezeket vettétek, ők meg TV-t vesznek karácsonyra, anélkül, hogy Titeket megkérdeztek volna a baba holmikról? Az eszem megáll, és még meg vannak sértődve. Tarts ki az álláspontod mellett, mert igazad van!
Ezek után meg - amiket ma írtál - főleg nem adnám oda!
Nagyon durva! Jön a baba, ők meg tévét vesznek, étterembe járnak...
Tőled meg elvárják, hogy add oda a cuccokat. Na nee! Ez már több a soknál (szerintem).
kedves 12.nem csak téged pontoztak le,engem nullára pontoztak,mert azt írtam,hogy én a tesómnak odaadnám.de azt már nem olvasta végig a sok korlátolt,hogy leírtam,hogy milyen körülmények között.azért a kettő nem ugyanaz.úhy bírom ezt az oldalt,hogy ha én nem állok a sorba,mint egy birka és nem bólogatok,hanem mást írok,le vagyok pontozva.attól még hasznos a válaszom,mert a kérdésre válaszoltam és normálisan.ezek után nem sok kedve van az embernek venni a fáradtságot és válaszolni egy kérdésre
akkor írom inkább azt,hogy ne add oda.akkor felpontozol?nem mintha számítana is valamit,de kihozza az embert a sodrából,hogy lepontozzák,mikor normálisan válaszolt
Senkit sem pontoztam se le, sem fel - nyilván tudjátok, hogy mindenki értékelhet...
Egyszerű kérdés volt...
8. és 10. vagyok. Na most már akkor se adnám, ha piros hó esik.
Az anyósom is rám akarta erőltetni, én erre mindent odaadtam, amit ő vett, mert meguntam a cirkuszt. Arról volt szó, hogy kölcsön. Azóta se került vissza, pedig ott nem lett másik baba, nálunk meg igen. Szépen eladták a cuccainkat. Bár úgy gondolom, hogy ha a lányom ajándékba kapta a nagyitól, akkor az az övé, tehát anyósomnak nem kellett volna beleszólnia. (ezek drága bundazsák, kabátok, márkás cipők voltak.) A babakocsit, hordozót mások tették tönkre.
Ha már úgyis balhé van, és van pénz TV-re, akkor babakocsira is legyen. Az meg nem szép, hogy a tiétekre várnak, ők meg költekeznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!