Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ortopédián megtudják mondani...

Ortopédián megtudják mondani hogy kell e Dévényeshez vinni?

Figyelt kérdés

#Dévény, ortopédia
tegnap 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
11%

Ki az a Dévényes?!

Mindent meg tudnak mondani, ami a szakmához tartozik.

tegnap 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ez nem kifejezetten az ő szakterületük...

Miért nem jó neked egy fejlődésneurológus?

tegnap 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
24%
Meg tudja mondani, ha gyógytornára van szüksége.
tegnap 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Itt leírják, hogy mi a fejlődésneurológia szakterülete, elég összehasonlítani az ortopédia feladataival ("Az ortopédia az orvostudomány azon ága, amely a mozgási szervrendszer statikájával, biomechanikájával, dinamikájával, a csontok illetve ízületek hibás fejlődésével, rendszerbetegségeivel sérüléseivel foglalkozik."), egyből kiderül, hogy neked kit célszerű keresned, főleg azért, mert az izmok problémái gyakran párosulnak egyéb eltéréssel is.

Rákerestem amúgy egy random gyermek ortopédiára, ezt írják:

"Szakrendelésünkön elsősorban a mozgásszervek szerzett és veleszületett betegségeivel, csípőproblémákkal, lábdeformitásokkal, valamint a gerinc betegségeivel, ezekk szűrésével és gyógyításával foglalkozunk."

Szerintem nektek nem ez kell.

tegnap 15:06
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
tegnap 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!