Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás! Most akkor...

Alaszka kérdése:

Hozzátáplálás! Most akkor rosszul teszem, ha minden főzelékébe krumplit teszek? És mi a helyzet a babakeksszel? Többi lent.

Figyelt kérdés
Olvasom már több helyen, hogy a nitráttartalom miatt a földben termő zöldségeket heti 1-2 alkalomnál többször ne adjunk. Akkor mit adjak, hiszen eddig csak krumplit, répát, céklát és sütőtököt ehet, és mindegyikbe teszek krumplit sűrítésnek...Meg pl. céklafőzeléket csináltam, de akkor azt már másnap nem adhatom neki?? A másik ellentmondás, hogy adjunk-e kekszet vagy sem? Valahol 8 hónapost írnak, a védőnő meg már mondta hogy kezdjem el adni naponta, már eszi is gyümölccsel. 6 és fél hónapos.
2012. jan. 3. 09:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem jól fogalmaztam, mert nem sűrítés céljából rakom a krumplit, csak hogy ne legyen olyan tömény mondjuk a répa íz, meg hogy laktatóbb legyen...de lehet hogy hülyeség, igazatok van. Ma a sütőtököt csak simán adtam neki. A rizst is megpróbálom már, husit is szokott már kétnaponta kapni.
2012. jan. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!