Igény szerint szoptatott babádnál hogy alakult a hozzátáplálás?
Én először ebédre adtam krumplit meg krumplit répával meg krumplit sütőtökkel meg kr.-t spenóttal. Evett amennyit akart, fel volt háborodva, ha elvettem. Utána megszoptattam.
Fordítva már jóllakott volna.
Attól függ, hogy mennyi ideig akarsz szoptatni, úgy kell étkezéseket kiváltani. Kb. havonta egy étkezés kiváltása. Én mondjuk egy éves korukig szoptattam őket.
Nekünk az uzsonna, és szopi előtt adtam. Elég hamar kiváltotta, kb.1,5 hét. Ha rajta múlik, már először is csak az ételt ette volna, nem a tejet még mellé. A második a tízórai volt, majd az ebéd. Ez a 3 1-2 hónap alatt, kb. 6 hónaposan. Mivel nem emiatt, de lecsökkent a tejem, este-reggel tápszert kapott sokáig, a vacsi maradt legtovább.
Eleinte minden étkezésnél szopott, de hamar abbahagyta, mert bejött neki az új étel.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Várom a többit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!