5 hós babámnál az ebédet kiváltanám már, úgy hogy ne legyen szopi utána, akkor vizet kell neki adni evés után?
értem de az is lehet csak átmeneti tejcsökkenés van Nem lehet? na nekemmindegy csak kérdem.. ha evett én azért még cicire tenném vagy pohárbol vizet adnék (csak ne cumis üveg és csörös pohár sok mindentöl megkimélnéd magad!
nekem tápis a babám s nagy de ha eltt volna elegendö tejem én igy csinalnam
Nem akarom utána megszoptatni mert akkor délutánra kevesebb estére meg még gyérebb a mennyiség (mint írtam előbb) így is 7-8 szor szopik még mindig. Kisebb korában 8-9 volt. Mások réges rég napi 5-6 szopinál tartanak, de tudom ez nem verseny nem is azért írtam csak azért valamiféle rendszer jó lenne lassacskán az életünkbe, az esténkbe és éjszakánkba.
Ja és én nem akarok kísérletezgetni tovább szegénnyel, mivel 4300-al született (kórházban lefogyott 300at), és az első hónapban 400 grammot, másodikban-harmadikban 300at hízott, 4.hónapban 400-at, és 4-ről 5 re meg semmit.
Úgyhogy elég vékonyka szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!