Tápszeres babánál, akit 4 hósan kezdenek el hozzátáplálni mikor jönnek a húsos bébiételek?
Utolsónak írom, hogy nem azt kell nézni, hogy ízlik-e neki (persze az is fontos), hanem az a lényeg, hogy bírja-e. És egymás utáni napokon mindig egy kicsivel többet kell adni neki.
Én is 4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást sajnos és most lesz 6 hónapos a lányom. Kb mostanra tervezem a csirkehusi bevezetését.
Én a helyedben mindent ugyanúgy csinálnék mint az első kettőnél.Sosem tartottam jó dolognak, hogy tápszeres babát hamarabb kell hozzátáplálni, hiszen az ő emésztőrendszere sem érik meg hamarabb a tápszer miatt.
Ezt én sem tudtam, kislányom tápszeres volt és hamarabb is kezdtük, úgy 4 hósan kb és szerencsére semmi baja.De nem így csináltam volna ha visszamehetnék az időben.
Az én lánykám az üveges kajákat ette, azokból meg van olyan húsos kaja amit már 5 hós kortól és olyan is amit csak 8 hósan lehet adni.
Én a helyedben 6 hósan kezdeném, mi is akkörüol álltunk neki.
2 nappal múlt egy éves a lánykám
itt van mit mikor lehet.
tehát az időpontok nem változnak, csak van olyat amit előbb lehet (ezen ugye már túl is vagytok).
természetesen nem lesz fejlettebb a bélredszere ha tápszert eszik ;)
de ez a táblázat tényleg nagyon jó, végig ezt használtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!