Anyukák nálatok mi volt a legdurvább reakció, amikor éjjel felébredt az 5 hós babátok és nem tudtátok mi a baja?
Kedves Nulli! Úgy látom te tényleg nem érted az anyukákat! A véleményemet tartom:Addig amíg nincs tapasztalatod szerintem ne alkoss véleményt.Amit belinkeltél az is azt bizonyítja hogy más anyukáknak is ez a véleménye ami nekem!Tudod teljesen más ha van baba a szomszédban vagy barátnőnek esetleg csecsemős nővérke vagy(na a csecsemősökről tudnék mesélni és a tudásukról),mert ezek nem a te babáid és nem vagy velük éjjel nappal és nem a te szülői felelősséged!!! Nem alkothatsz olyanról vélemény amiről halvány lila fogalmad sincs!De örülök neki hogy te ilyen ösztönös jó anyuka vagy aki már most kismamaként tudja,hogy milyen lesz ha meg lesz a baba és,hogy biztosan mit nem fog csinálni és mondani és érezni! Bár én is ilyen látnoki képességekkel rendelkeznék mennyi nehézségtől megkímélhettem volna magam a HÁROM gyermekem nevelése alatt!
Továbbra is jó baba várást és boldog BÉKÉS babázást kívánok!
És még valami még most is mindenki véleményét szívesen olvasom de te nem véleményt mondasz hanem ítélkezel olyan anyuka életéről és érzéseiről.Hiába mondja el több anyuka hogy bizony nem minden úgy van ahogyan te gondolod mert ők már megtapasztalták te akkor is a saját elképzelésedet szajkózod.És én ezzel a témát lezártam nem kívánok többet hozzá szólni.Remélem minden úgy történik majd az életedben ahogyan elgondoltad.
Az előző írásomhoz még annyit fűznék a csecsemős nővérekről,hogy akinek nem inge ne vegye magára,tisztelet a kivételnek!
TKI Ibolya
Én nem tudom miért foglalkozol még a kedves kismama véleményével!?
Mindenki tudja, hogy akkor amikor a gyerek fél napot végig ordít és nem tud vele mit csinálni, és tehetetlenségében ő is csak sírni tud, majd akkor belátja, hogy igaza volt itt azoknak akik írogatnak kimerültségről, és tehetetlenségről!
Nekem még csak 1 lánykám van, most lesz 1 éves.Mielőtt szültem, én is kritikus szemmel néztem a családokat, még pálcát is törtem ha arról volt szó.Azóta belátom, hogy egy idióta voltam!!!És még a legtürelmesebb embert is képes kiborítani egy kis törpegombóc! :) Bármennyire is szeretjük!!! :)
NULLI!
Nem felejtettem el a kérdést! Na, minden heppi? Kiegyensúlyozott vagy? Remélem minden az előzetes elképzeléseid szerint alakult!!! :)
szia! igen, most láttam én is itt a kérdések közt újra ezt!
mivel még csak 3 hónapos a babám és éjszaka még felszokott kelni és szokott nyűgös is lenni amikor frontok vannak és sír veszettül.. igen.. még mindig abszolút happy minden :)
Már gőgicsél, 2-3 napja fordult meg az oldalára és sokat mosolyog a kis drágám!
Közben benyeltem egy náthát, de h őszinte legyek (lehet h hihetetlen) de amint a kezembe veszem a lányom minden rossz megszűnik.
A hajnali és éjszakai etetések élvezetes pillanatok és nagyon bensőségesek... kiélvezem, minden pillanatát, ahogy látom, h csukott szemmel szopizik és lassan a karomban visszaalszik.. mert nagyon gyorsan eltelt ez a 3 hónap is :)
:) "minden happy!:)
Szerintetek leírná ha leszakadt háttal sírógörcsben virrasztott volna a babája mellet?Dehogy.De talán mostanra rájött,hogy amig bent van sok mindent másképp lát az ember lánya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!