Hogy telik egy legdurvább fogzásos nap 24 órája?
Reggel kel 7-8 körül, de éjszaka (már rég nem kelne) fent van néhányszor. Reggelizik, játszunk, nyüszög, tízóraizik, nyüszög. Elalszik valahogy. Felkel, nyüszög, játszunk, nyüszög, sír, ebédelünk. Séta lent, hazaérünk (kocsiban nem alszik el), 4-5 körül uzsonna, előtte és közben nyüszög, cumisüvegen elalszik.
Most felkelt fél óra múlva sírva, megnyugtattam, a kaja már odaégett, most nyüszög, és játszik. nem, már sír.
na azóta megint csak nyüszög. :)
apa hazaér, nyüszög neki egy kicsit, majd nyüszögnek együtt, miért nincs vacsora, 7-kor gyereknek vacsi, fürdés fél 8-kor (nincs nyüszögés!!!), 8-kor fekvés. Ma simán el fog aludni, mert alig aludt uzsi után.
Kb. így. :)
mielőtt nekem esne bárki, miért netezek, ha nyüszög, azért, mert nem sír. eljátszik, elvan, akkor is nyüszög, ha játszom vele, akkor is, ha tévézhet. Talán fürdetnem kéne egész nap. :D
17.50-es vagyok. 4 napja tart.
De már 4 kint van, úgyhogy edzett vagyok. :D
Az első kettőnél lent nagyon sokáig, 1 hónapig csak nyüsszögött, a felső szélső metszők jöttek utána, az kb. 1 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!