Fogzásos babák? Tapasztaltatok hasonlót? Bocsi a hosszú magyarázatért!
Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy még mindig csak kifele lábal a betegségből, vagy a foga miatt van.
Múlt héten volt 1 éves, 5 foga van. A hatodik is ott van a kapuban. Amúgy eddig nem volt különösebb gondja a fogzással, gondolok itt a fájdalomra, hasmenésre, étvágytalanságra.
Tünetek:
E hét szerdától 2 hete volt egy kis láza és folyt az orra. A láz csak egy napig tarthatott, de kapott is nurofent.
Orrfolyás éjjel-nappal patakokban. Talán az 5. nap lett zöldes a váladék, ami ugye a vírusosságot jelzi, tehát a nasivinen kívül elkezdtem másik orrcseppet is adni + orrszívózás. Ez a zöldes váladék nem volt sokáig és nem volt sok. Persze kapta az anyatejet is, még az orrába is.
8-9 napja nem is folyik az orra, viszont ami miatt aggódom, hogy éjjelente nem hogy szörcsög, vagy hortyog, hanem valami sátáni hangok jönnek ki, de ez ugye már szűk 2 hete. :) Szóval mint ha egy nagy adag takony zárná el a levegő útját, ami egyszer csak megszalad a torkára és akkor jön a köhögés. Ha felébred erre, akkor kiveszem és cicire teszem, de akkor már tisztán szelel a torka.
Hason alszik születése óta. Úgy vettem észre, mint ha ez a hasas póz is kihatással lenne erre a dologra.
Persze mostanában annak is örülök, ha 5 kanálnyi ebédet belediktálok. Viszont minden mást (gyümi, kenyér, sütőtök) eszik rendesen.
Lányom 1 éves múlt, 5 foga van, a 6. most jön. Ez is és a többi is nagyjából stimmel, amiket leírtál. Bár nála nem volt ilyen erős a taknyozás és nem ad sátáni hangokat.
Ebédet alig eszik, sokszor folyik az orra, és ez a 6. fog az istenért sem akar kijönni...
Szerintem ez lehet a fogzástól is, de lehet egy kisebb megfázástól is.
Nem pontozlak le, Te szerencsétlen. :) Színvonalad az meg van. Elég idegesítő lehetsz a környezeted számára, hogy kérdés nélkül leu...tod az embert.
Azért elmondanám, hogy járok orvoshoz, sőt az egészségügy sem áll távol a családtól, de érdekelt volna, hogy másnak volt-e hasonló tapasztalata.
Gondolom bocsánatot nem fogsz kérni...
Attól, hogy nem rohant azonnal orvoshoz mint néhány mániás anya, az olvasottak alapján jobb anya lehet mint te. Nem az undorító beszólást kérte, hanem őszintén leírta a történetét. Neked meg ennyire futotta a segítséged. Vsz halvány f..god sincs miről van itt szó.
Kedves kérdező:
Kitűnően csinálod anyatej az orrba és a szopi.
Ez bizony a leírtak alapján a fogzás miatt lehetséges, nagyon sok baba pontosan ezt produkálja a szemfogak áttörésénél. Mert ugye azok jönnek?
Amiket adtál meg a gyengébbek kedvéért nem ANTIBIOTIKUMOK, hanem egy normális babás háztartás alap „gyógyszerei”
A leírtak alapján van valami gyakorlatod van a probléma kezelésében:))),vagy szakmabeli vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!