1év alatt adott már valaki tehéntejet a babájának? Allergiás reakció volt?
(és itt nem a "te felelőtlen anya vagy, hogy mersz tehéntejet adni a gyerekednek" hozzászólásokra vagyok kiváncsi.
A lányom 9 hónapos, 3hónapos koráig szopott utána hordtam az anyatejet. 8hós koráig állja a tb szóval már az nincs. a tápszert nem hajlandó meginni, csinálhatok vele bármit, vagy adhatok neki bármifélét...
pár napja adok neki tehéntejet, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, ha valaki adott a babájának az hogy fogadta!? Ha volt allergiás reakció akkor mi volt?
előre is köszönöm!
Nembaj, köszönöm a választ!
Akkor még annyit módosítanék, hogy ötleteket ha valaki tud hogy mivel lehetne a tápszert, tehéntejet helyettesítenem??
reggel és este kap a lány tejcsit.
A fiam megetette a tesóját tejbegrízzel. Semmi kiütés se hasmenés semmi tünete nem volt.
Hébe hóba "kap" tejet is.
Semmi féle, tejpépet meg tápszert nem szeret:((( sőt a tejbegrízt sem... olyan látványosan utálkozik tőle hogy az nem is igaz:( szóval azért vagyok tanácstalan hogy mit csináljak:(
mikor adtad neki a tehéntejet akkor egyből "behígkakált" vagy csak később?
Sajnos tudom hogy később is elő jöhet az allergia.. csak gőzöm nincs mivel helyettesítsem a reggeli tejet és a lefekvés előtti kaját..:(
Barátnőm adott, semmi baja nem volt a lányának... 4 éves koráig. Onnantól tejallergiás, orvos szerint azért, mert korán kapott tehéntejet.
Anyám is tehéntejen nőtt fel szinte, ő laktóz-érzékeny lett, egy életre. Ezt már sose tudjuk meg, hogy a korai tej miatt-e.
Dokidat kellene megkérdezned, mit tegyél.
egy ismerosom szopi utan rogton olyan 8 honapostol mar tejet adott a fiucskanak, semmi baja.
En is probaltam 9 honaposan mert nem kelett a tapi, de a tej sem, aztan 1eves kora utan valahogy csak elfogadta, neha tejet neha kakaot iszik
a koztes idoben probaltam joghurtal turoval sajtal helyettesiteni, ezek istejtermekek, semi baja nem volt toluk
A jughurtot, kefirt jobban szokták tolerálni, és általában szeretik is a babák.
Kis koromban (kisbabaként) én pl tejallergiás voltam, de a savanyított tejkészítményektől nem volt bajom (ezt anyukám mesélte). Aztán kinőttem szerencsére, és semmi bajom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!