Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1év alatt adott már valaki...

1év alatt adott már valaki tehéntejet a babájának? Allergiás reakció volt?

Figyelt kérdés

(és itt nem a "te felelőtlen anya vagy, hogy mersz tehéntejet adni a gyerekednek" hozzászólásokra vagyok kiváncsi.

A lányom 9 hónapos, 3hónapos koráig szopott utána hordtam az anyatejet. 8hós koráig állja a tb szóval már az nincs. a tápszert nem hajlandó meginni, csinálhatok vele bármit, vagy adhatok neki bármifélét...

pár napja adok neki tehéntejet, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, ha valaki adott a babájának az hogy fogadta!? Ha volt allergiás reakció akkor mi volt?

előre is köszönöm!

2011. dec. 15. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
1 éves kor alatt tejet nem adnék (nem is adtam), de helyette joghurt, sajt, túró már mehet 8 hónapos kortól. A tejpépet próbáld meg gyümölccsel, gyümölcspéppel vagy gyümölcslével. Sima vízzel az én gyerekeim sem ették.
2011. dec. 15. 22:54
 12/14 anonim ***** válasza:
tejterméket már hamarabb is, fél évesen kb( joghurtot) aztán tejet szerintem 10hósan kóstolta először, akkor még megitta( semmi allergia) 12 hónapos kora óta nem kell neki se kakaó se tej csak a tápszer.naponta 3x.
2011. dec. 15. 23:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem adtam tejet csak 1 éves koron túl, nem volt semmi bajuk tőle. De esetleg megpróbálkozhatnátok kecsketejjel, állítólag az könnyebben emészthető, és kevésbé allergizál.
2011. dec. 16. 08:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!!!
2011. dec. 18. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!