Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs reakció a BCG helyén?

Nincs reakció a BCG helyén?

Figyelt kérdés
Járt már így valaki? Hogy viselte babád az ismétlő oltást?
2011. aug. 12. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk így volt, még jó, hogy megkérdeztem:-) Az ismétlőoltás már "hatásos" volt, nem lett lázas és nyűgös, viszont az oltás helye nehezen gyógyult(ami jó jel).
2011. aug. 12. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is meg kellett ismételni 6 hónapos korában,semmi gond nem volt,szépen megfakadt az oltás
2011. aug. 12. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
sem az első sem az ismétlő oltás után semmi reakció nem volt a lányom karján. (az ismétlőről az oltás helyén le is akartak beszélni, hogy szerintük ez felesleges, de én "ragaszkodtam" hozzá)
2011. aug. 12. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Én épp tegnap voltam a kislányommal ismétlő oltáson, mert nagyon apró piros foltocskája lett csak az első után. Nehezen tudták eldönteni, hogy kell oltani még egyszer, de végül megkapta. Nagyon jól viselte, egyáltalán nem sírt, egy hangja sem volt. És utána sem volt semmi gond (láz, nyűgösség).

Talán erre már reagálni fog a kis szervezete.

2011. aug. 12. 14:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Fiam 5 hónapos és annyi az eddigi reakció, mint egy melegkiütés (vagy még annyi sem). Már mondta a doktornő, hogy ismételni kell 6 hónapos kora után.

2011. aug. 12. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!