Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisbabam egy het hijjan 11...

Edina-Zoe kérdése:

A kisbabam egy het hijjan 11 honapos s felmerult bennem, hogy mikor es hogyan vezethetem be neki a tehentejet? . Egy eves kor utan ajanljak, de olvastam par helyen arrol is, hogy adhato korabban is :/

Figyelt kérdés
meg kapja az en tejemet is leginkabb reggel,neha napkozben,de mar este nem adok neki
2011. okt. 2. 06:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Először próbáld meg főzelékbe tenni, az elég kicsi mennyiség. Ha nem lesz tőle baja, lassan vezesd be, pár napig fél deci, aztán egy stb. Én 13 hónapig szoptattam, utána tápszert kapott, abba kevertem a tehéntejet 15 hónapos korától, olyan 2 hét alatt váltottuk ki a tápszert teljesen.

Ne natúran add, attól állítólag fájhat a hasa, hanem kis cukorral vagy kakaóval. Hogy forralni kell-e a bolti tejet, megoszlanak a vélemények, én nem forralom. (A házit persze kell!!) Hígítani nem kell.

2011. okt. 2. 07:00
 2/3 anonim ***** válasza:
49%

Már régen adhatnád neki.

Nézz meg az alábbi linket:

[link] tej-ved-az allergiatol

2011. okt. 2. 07:26
 3/3 anonim ***** válasza:
49%

Bocs.elírtam a linket:

[link] -tej-ved-az allergiatol

2011. okt. 2. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!