Névválasztáskor belegondoltatok abba, hogyan lehet csúfolni a választott nevet?
Tesóméknál jön a baba, a választott nevek Réka és Bence, de még kérdéses, mert a Rékát szerinte majd biztos békának fogják csúfolni.
Most előjöttek az emlékek, amikor mi is ezen morfondíroztunk a párommal, hogy vajon minek fogják csúfolni a gyermekeinket. (ha fogják)
Ti belegondoltatok ebbe? Írnátok példát?
1 vagyok. tudom, válaszoltam is.
csak nem bírtam ki, hogy ne írjam le, azért a "szinte biztos" egy kicsit sok volt nekem :D
Ákost azért vetették el, mert a nevük r betűre végződik, és egyben mondva az rákos. Egyből kilőtték.
A mi kisfiunk Botond, és a párom azon aggódott, hogy majd biztos bolondnak fogják csúfolni. Eddig megúszta.
Nekem a Mátyás név nagyon tetszett volna, de férjem letiltott róla, mert h majd úgy fogják csúfolni: Ratyi-Matyi. Így Bálint lett. Bár erről meg valaki azt mondta, maszturBálint...
De ezen nem aggódok, úgyis a személyiségtől fog szerintem is függeni majd.
Off: Az Andrásra tudok csúfolást-> langyi-Bandi Bocsi, csak kikívánkozott. Kívánom, hogy ne jusson majd senkinek az eszébe ez a csúfolás.
Nekem egészen idáig nem jutott eszembe, hogy esetleg csúfolni fogják a neve miatt a lányomat, de most, hogy belegondoltam, nem is jut semmi az eszembe hogyan lehetne. Hanna
Nálunk a Réka=répa
Az összes nevet lehet csúfolni simán. Például tetszik nekem a Júlia név, de azért nem adnám, mert mindenki Julinak, Julcsának meg mamás változatokban hívná a gyereket. Önmagában szép, de becézve már ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!