Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akik sokat ringatják...

Anyukák, akik sokat ringatják a gyermekeiket, belegondoltatok, hogy ringatással lehet fenék és lábgyakorlatokat végezni?

Figyelt kérdés

Én mostanság jöttem rá, hogy közben ugyanazokat a mozdulatokat ismételgetve próbálom tornáztatni a lábamat, fenekemet, derekamat.

Ti gondoltatok erre?

2011. márc. 31. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, erre nem. De vasalás közben erősítem a combjaimat félgugolásban, mosogatás közben a nyakamat lazítgatom, és ha a gyerekkel nézek a tévében mesét, gyakran emelgetem a lábaimat. (Persze csak ha más nem látja.)
2011. márc. 31. 11:41
 2/4 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

Én most arra szoktam rá hogy a hátamra fekszek, a lábamat behajlítva felemelem, az alsó lábszárra hason a baba, és emelem a lábam mintha ki akarnám nyújtani 90 fokba. PErsze nem nyújtom ki, csak annyira hogy a baba kicsit megemelkedjen. Nagyon élvezi. :)) És ahogy emelem a fejem h lássam őt érzem hogy dolgozik a hasizom. :)

Nem tudom mennyire írtam le érthetően...

2011. márc. 31. 12:18
 3/4 anonim válasza:
Én táncolok a három hós babámmal, az is fogyaszt:-)
2011. márc. 31. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
az én babám még csak 5 hetes, tehát még "csak" ringatom. De jókat írtatok, szerintem visszanézek majd időnként ebbe a topicba :)
2011. márc. 31. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!