Aki már volt hasi UH-n? Le kellett tolni a bugyit fenék alá? Voltam már párszor hasi UH-n, de meglepett, hogy legutoljára így csinálták az UH-t. Csak érdekelne, hogy ez gyakori-e, mert nekem fura volt.
Helyszíne válogatja,és a terhességi kor sem mindegy.
Na meg az sem hogy éppen hova kucorodik a baba.
Nekem a legszélsőségesebb eset az volt amikor a csípő csontomra kellett tolni,ami azt jelenti hoyg a szemérem dombom kilátszott,de ez a genetikai uh-n volt,a párom ott ült mellettem és a doki szerintem látott már pucér kismamát bőven.
Mondjuk az megint más eset amikor a 4D uh-n a szonográfus mondja hogy told le teljesen.
De ilyennel még nem találkoztam.
Ahová én jártam sima uh-ra (Kalocsa), ott a doki megkövetelte, hogy már az ágyra is bugyi nélkül feküdjön le a kismama..
Voltam genetikán Kecskeméten, ott az uh-n csak a hüvelyi előtt kellett levenni a bugyit, a hasinál már elég volt egy kicsit letolni.
Szia!
Harmadik Babámat várom, de nekem SOHA nem kellett levenni a bugyit!
Hüvelyi UH-nál bugyiban kellett az asztalra feküdni, de mondták, hogy alul húzzam félre.
Hasi UH-nál csak mélyre kellett tolni és tettek oda papírt, hogy ne legyen zselés a bugyi és a nadrág.
4D-n pedig még annyira sem kellett mégis meg tudták csinálni minden alkalommal.
Szerintem ez hozzáállás kérdése. Tudhatnák, hogy egy kismamának a hüvelyi uh is önmagában kellemetlen, nem hogy még teljesen pucéran "közlekedjen" :)
Mondjuk voltam olyan helyen (barátnőmet kisértem) hogy azt vallják: A már a kapuban ott kell hagyni a bugyit :)
Az azért fontos, hogy nem magánklinikára járok, hanem a 2. nőire. Mondjuk a nőgyógyászom magán, de ott ugye a vizsgálatok miatt muszáj levetkőzni.
Kérdésedre így jóóóó hosszan válaszoltam, bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!