Mennyit (kg-ot) és hova (comb, fenék? ) híztatok leginkább terhesség alatt? És a babátok mekkora súllyal született?
én 20 kilót, 18-at hasra, 2-t mellre.
A baba 4,2 kg volt, a víz meg a lepény a többi, szülés után 11 kilóval voltam kevesebb.3 óra alatt tehát 70 helyett 59 lettem.3 hónap alatt nyertem vissza a régi súlyomat kb.
1. 16 kg (65-ről 81-re), baba 3800 g.
2. 17 kg (60-ról 77-re), baba 3920 g.
3. 14 kg (60-ról 74-re) -nagyon vigyáztam, baba 3560 g.
4. 16 kg (61-ről 77-re), baba 3550 g.
Mindegyikkel arányosan híztam, a végén már mindenem nagyon nagy volt magamhoz képest. De szerencsére szoptatással és ésszerű táplálkozással viszonylag gyorsan lement.
1. 12-t fogytam a sok hányástól, ebből 4 jött vissza, az gondolom a hasamra, szülés után az első otthoni mérlegelés a -12-t mutatta.
2. -6 kg-ig jutottam a 4. hónap végére, 8-at híztam, ez a 8 ment le mire hazaértünk a kórházól.
6 kg-ot híztam, mert az elején nem bírtam enni, aztán 27 hetesen hasmenéses betegségem volt.
-1kg-mal jöttem haza. Csak a melleim lettek nagyobbak, a hasam is teljesen lapos lett a szülés után egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!