Terhesség alatt, akinek nagyon égett a gyomra, milyen ételekkel enyhítettétek a panaszokat? Gyógyszert nem szívesen szedek.
Paradicsomlé elég erősen lugosít. Csak vigyázz vagy házit, vagy pedig jó minőségú (nem agyonsózott) boltit vegyél.
Nálam hatott.
Nekem semmi nem enyhítette még a Rennie sem,most is szenvedek miatta még van 1,5 hetem szülésik,keveset eszek mert ha nem visszaáramlik a savam,csak babavizet iszok,néha a hideg tej segít de csak ideig óráig,vagy a jéghideg Coca-Cola egy pohárral,még a Salvus víz is jó bár én kihánytam az íze miatt.De kénytelen vagyok Gaviscont szedni nagyon jó és természetes.
üdv 38hkm.
Köszi a válaszokat!
3.terhességem egyébként, az elsőnél csak az utolsó két hétben égett kicsit a gyomrom, másodikkal nagyon égett már 30héttől, most meg 25hetes kortól nagyon ég...
Nekem is általában a tej segít. :) Meg a tejtermékek, rizs, krumplipüré. :)
Még valami- már több mint 6éve nem ittam colát, nem is szeretem- de most nagyon kívánom pár napja, nem tudom miért. :) De nem merek inni, félek, hogy a szénsavastól még rosszabb lesz ez a gyomorégés- de valaki írta, hogy jó volt neki. Lehet mégis kipróbálom.
Kiváncsi voltam másnak mi vált be.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!