Terhesség alatt, akinek nagyon égett a gyomra, milyen ételekkel enyhítettétek a panaszokat? Gyógyszert nem szívesen szedek.
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 08:02
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, köszi a tapasztalataidat.
Én is a rizs, krumplis étleket szeretem, és iszok is sokat szerintem- tényleg nem kólát- hiszen tényleg minimum 6éve nem itttam, mert nem is szeretem. Most sem értem miért kivántam meg annyira. De én is félek, hogy a szénsavas dolgok csak méginkább felerősítik a gyomorégést.
Persze valahogy csak kibirom a maradék 3hónapot. :)
Köszi mégegyszer.
2011. nov. 9. 21:22
12/13 anonim válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá hogy én írtam a Coca-Colát nem hülyeségből nekem is ajánlották soha nem szerettem de jéghidegen egy kispohárral egy huzamra meg ittam és jobb lett mindjárt,csak mivel terhességi refluxom van nem élhetek ezen de 2szer kipróbáltam és bejött amúgy nekem csak a Gaviscon segít és a kevés (savmentes)étel.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi Kedves utolsó!! Én nem haragszok a Kólára- ki is fogom próbálni- csak először megvárom amig vendégek jönnek a hétvégén, akkor veszek, hogy legyen aki megigya a többit, mert egyébként senki sem inná meg. :)
Addig marad a hideg tej, és piritós. :)
És a zöldalma, és pár darab dióbél- ez tökjó volt tegnap este. :)
2011. nov. 11. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!