Utolsó hetesek! Ha útközben (pl. séta) elfolyna a magzatvíz, belegondoltatok, hogy mit tesztek? Milyen sorrendben?
Annak idején én túlhordtam a bébim, és már annyria elegem volt 7 nap után hogy se telefon se semmi nélkül ementem fodrászhoz, ahol rájöttem hogy telefonom sincs. és az autóval kb 400 m-re a fodrásztól parkoltam. vicces lett volna nyakig nedvesen az autóig menni.
nagyon ritka hogy állva nagy tocsába csattanj, ha érzed hogy folydogál lent valami akkor beülsz a kocsidba és haza mész, nagy sétára szerintem már senki nem megy. én max kocsival közlekedtem.
ha meg hirtelen fájások és nem tudsz vezetni, haza menni akkor mentöt kell hívni, én ezen nem aggódtam, mentö mindenhova kijön, max másik korházban szültem volna.
Én a 38. héten a városban sétáltam, alacsony vagyok és nagy volt a pocim, nagy kabátban voltam, így nem láttam le, de úgy éreztem, mintha hirtelen csurogna le valami, öntené el a lábam. Beszaladtam az első Mekibe, ahol persze fizetős volt a wc, nem volt apróm, csak nagy pénzem. :D Nem akartak beengedni (micsoda segítőkészség a pánikoló kismamának...), úgyhogy egy lányt megkértem, hogy nézzen körbe, mi a helyzet. Szerencsére nem az volt.
Na én ezt csináltam, amikor azt hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!