Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szerettétek volna nevelni...

Hogy szerettétek volna nevelni a babót?

Figyelt kérdés

Lenne pár kérdésem, amikor még nem volt babód hogy tervezted

--külön szoba?

...Akár az első naptól kezdve?

...Hogy fogod nevelni (hagyod sirni tipusu leszel vagy bemész hozzá és nem hagyod hogy sírjon utánnad?

Külön ágyba akartad tudni babód?

.......Vagy egy ágyba aludni veletek?

.......Akarsz tesót a picidnek?

....... Csak a szülök nevelési módszerei alapján fogod nevelni?

ezek közül sikerült mindegyik felrúgni mikor megszületett a gyermeked?

Mert nekem legalább 80 % sikerült.

2011. dec. 20. 18:35
1 2
 11/13 xStefix ***** válasza:
Csak egy belekotty-kérdés: hogy értitek azt, hogy egy csecsemő hisztizik?
2011. dec. 21. 09:30
 12/13 anonim ***** válasza:

xStefix!

Tegnapi 20:22-es vagyok.

Én úgy értem a hisztit a csecsemőm részéről, aki egyébként már baromira nem csecsemő, hanem baba kategóriába tartozik:

- Mikor minden rendben van vele. Minden igénye ki van elégítve.

- Mikor lusta megfordulni teljesen vagy picit az oldalára, hogy a játékát elérje és megfogja.

- Mikor a cumit rárakja fekve a hasára és utána megfogja. Majd elkezd rám nézni és nyomogatja, majd a szájához emeli a cumit. Majd elkezd kacagva sírni és 'leskelődik', hogy megcsinálom -e helyette vagy nem? Tehát, hogy berakom -e helyette a cumit vagy nem?!

Ilyenkor mondom neki, hogy ne 'hisztizz', mivel ezeket már rég megtudja csinálni. Csak egyszerűen szeret elkényelmesedni, ami egy nap 10× nem gond, de 100× már igen. És hiába 'pici' még, ha megtudja csinálni, akkor ne várja el mindig, hogy ott legyek és helyette mindent megcsináljak.

A gyerekek okosak és hihetetlen erejük van bármihez. Ők formálhatók, mi szülők nem. Sajnos ez a büdös nagy helyzet :|

2011. dec. 21. 09:51
 13/13 xStefix ***** válasza:

Köszi a válaszod, vettem. :)

De a csecsemő része továbbra is érdekel. Úgy olvastam, hogy a korábbi válaszolók között volt, akinek kicsi babája van, de úgy gondolja, hogy időnként hisztizik. Igazából oda ment volna a kérdésem.

2011. dec. 21. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!