Ikereket kihordani, megszülni majd nevelni nagyon nagy kihívás?
eléggé
ikerhugaim vannak, anyám nem volt a legkipihentebb, láttam milyen az egész van, soha nem is akartam ikreket
Szia!
Nekünk annyira "bejött" a dolog, hogy utána még két gyerekünk lett kis korkülönbséggel, így az ikrek most 6 évesek, a lányom 3,5, a fiam pedig 2 éves. :) Mostmár nem olyan vészes, míg kisebbek voltak, volt probléma, de imádom a nyüzsit és az egészet. De tény, hogy ha nem lett volna ennyi segítségem, mint amennyi volt és van, akkor nem vállalom így be.
szia.
Nekem 11 hónaposak az ikreim és nekem csak pozitív tapasztalatom van.
27. hétig dolgoztam, nem volt semmi gond a várandósság alatt.
35+3 napra születtek, nagyon jó babák, egyszerre ettek, aludtak, ami a mai napig így van.
Nem voltak(de most sem azok) hasfájósak, sírósak, a fogzást észre sem vettük, csak hogy kibújt a fog.
Nem szabad túl aggódni ezt a dolgot, hogy mi lesz majd, mert akkor tuti belebolondul az ember.
A szoptatás kérdést sem szabad túlspilázni. Ha van tej, akkor annak örülni kell, ha fejed akko úgy adod és kész. Ha nincs, akkor sem szabad a síneknek menni. Örülj annak hogy ikreket vársz, fantasztikus dolog!
Cs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!