Nehéz volt kihordani a második babát a kicsi mellett? Mindenre kiváncsi vagyok!
23 hetes vagyok, a babám pedig 2 hét múlva 1 éves! 11 kiló a kis drága. Mi mást csinálhatnék, mint hogy emelgetem?:)
Egyelőre nincs baj belőle, az első 3 hónapban figyeltem nagyon az emelgetésére, hogy ne legyen probléma belőle.
Amúgy most sokkal kevésbé vagyok fáradékony mint vele, biztos azért mert nincs időm elhagyni magamat... az első babával minden ebéd után szundiztam, lett is belőle 27 kiló plusz, meg magas vérnyomás.
19 hónapos a lányom, és 27 hetes kismama vagyok. Nekem sokkal könnyebb ez a terhesség, hiába futkosok ezerrel a lányom után, sokkal többet tudok pihenni. Amikor alszik, én is pihenek, este korán lefekszem. Nem kell sokat emelgetni: napi 1-2 alkalommal az etetőszékbe, fürdetést apa intézi, a babakocsiba bemászik egyedül.
Amikor a lányomat vártam, egész nap dolgoztam, korán keltem, stb, így most sokkal jobb, hogy itthon lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!