19 évesen megszülni a második gyermeket nem túl korai?
Már vártam azt hogy milyen rossz barát lehetek!
Jó barátja vagyok eléggé! Csak én törődöm vele! De nagyon jó anyuka a barátnőm!! Csak a háztartás és a gyereknevelés a legfontosabb neki, de az apa az... Minősíthetetlen, csak szerelmes a lány és hiába mondtam hogy később szüljön... Nem hallgatott rám. Csak arra a baromra. Annak már van egy fia, akivel nem is foglalkozik.
Anyagilag hogy állnak? Minimál bér + GYES és a felvett hitel a 1,5 szobás lakásra!
Ez a helyzet! Köszi a kommenteket!
Csak tudjátok az a durva, hogy imádom a csajt csak egyre inkább olyan mint a faszija. Multkor hozzá vágott egy fél téglát a kutyájához mert ugatott. 1-2évvel ezelőtt, csendes visszahúzódó csaj volt. Most meg mindent megtesz a pasiért.
Na mind1. Lehet hogy igazatok van! Köszi mindent!
Nekem van egy barátnőm. Amíg egy suliba jártunk minden nap együtt lógtunk, sőt este msn:) Most 6hónapos a fiam(23éves vagyok) és kb egy mondattal letudta. Édes, gratulálok.
Én előbb befejeztem a sulit, ő lemaradt, azóta nem beszéltünk. Jó lett volna néha összefutni beszélgetni, ez előtt is, de nem, ő pasizott stbstb... én kinőttem már belőle, ha meglátogatna minket. Nem azért mert babám van, nem. Mert a barátnőm, Volt.
Azért mert valaki családot alapít, legyen barom vagy normális a párja, magára hagyni nem éppen baráti gesztus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!