Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ezekhez a nevekhez...

Mit szóltok ezekhez a nevekhez? Szépek?

Figyelt kérdés

Tetszenek ezek a nevek mert különlegesek, érdekesek, keletiesek! Sajnos egyretöbb van belőlük így nem olyan ritka!:-(

Szerintetek milyenek?

Aisa:

Eredet: magyar

Jelentés: ajak; más feltételezés szerint a név török eredetű, és jelentése: barázdabillegető (madár)

Eredet: arab

Jelentése: hercegnő

2011. dec. 16. 22:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem te csapod ki azzal a hisztit, hogy tüntetőlegesen lepontozod azokat, akik azt írták, nem tetszenek a nevek! De ha nem bírod elviselni, hogy valakinek nem tetszik, akkor ne tedd fel kérdésként! Ezen nincs is mit vitázni! Van akinek ez tetszik, van akinek más! Ezzel tisztában kellene lenned! És nem lepontozni azt, aki az ellenkezőjét gondolja, mint te! És igenis, NAGYON NEM TETSZENEK EZEK A NEVEK! Tessék! Pontozz le! Megteheted! Névtelen vagy! Nem?
2012. jan. 3. 21:47
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Az Aisa igaz arab eredetű, de máshol régi magyar névként is emlegetik, mert a törököktől már régen bekerült a magyar névkészletbe. Szerintem szép név, és egyik jelentése szerint egy általam kedvelt madarat jelent.

Az Amira, vagy Amina is szép nevek.

Bátran add majd gyermekednek!

2012. jan. 6. 14:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Szép különleges nevek! De tényleg azt add a gyermekeidnek ami neked/nektek tetszik.Nekem ay Aisa jobban tetszik,az Amina se rossz!Megkérdezhetem miért szeretnél arab neveket adni nekik?De nem kötözködés képpen nekem van egy arab eredetű Johara lányom de Azért kapta ezt mert 13éves korom óta rajongok az arab kultúráért és egy Palesztin barátnőm emlékére.
2012. aug. 10. 14:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem szepek. Ismerek Aisat, nagyon rossz helyzetu kislany es borzasztoan nem illik ra.
2012. aug. 11. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!