Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ezekhez a nevekhez...

Mit szóltok ezekhez a nevekhez? Szépek?

Figyelt kérdés

Tetszenek ezek a nevek mert különlegesek, érdekesek, keletiesek! Sajnos egyretöbb van belőlük így nem olyan ritka!:-(

Szerintetek milyenek?

Aisa:

Eredet: magyar

Jelentés: ajak; más feltételezés szerint a név török eredetű, és jelentése: barázdabillegető (madár)

Eredet: arab

Jelentése: hercegnő

2011. dec. 16. 22:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem, pontosan arab kisgyerekek jutnak eszembe róla.
2011. dec. 17. 00:36
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem tetszik. Számomra az Aisa kiejtve borzalmas.
2011. dec. 17. 01:44
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
Nekem az Aisa tetszik :) Az én kislányomat Aminának hívják :)
2011. dec. 17. 09:21
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó vagyok! Szerintem ne kérdezgesd, hogy kinek mi tetszik, teljesen el tudják venni a kedvedet...tapasztalat. Bízz magadban és halgass magadra :)
2011. dec. 17. 09:22
 15/24 anonim ***** válasza:
74%

Mind a kettő név szép. Van még a Sheila ami jó....

Soknak állat jut eszébe, pedig nekem több ismerősömnek is olyan neve van a kutyájának vagy épp a macsekjának ami teljesen emberi név Pl: Ádám, Anci...stb:) Szerintem te és a párod véleménye számít, már csak azért is, mert mindenkinek más az ízlése valakinek ez a szép valakinek meg más:)

2011. dec. 17. 12:15
 16/24 anonim ***** válasza:
65%
Egyértelműen Ajsa!Nekünk is van egy kis hercegnőnk a családban aki szintén Ajsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 17. 18:16
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi ezeket a szép válaszokat!:) A Sheila nem is rossz!
2011. dec. 18. 00:10
 18/24 anonim ***** válasza:
72%
Le lettem pontozva, mert nem tetszettek a nevek! De akkor miért kell kiírni, és megkérdezni, ha valaki nem bírja elviselni, ha olyan választ kap, hogy nem tetszik neki a név? Nem értem! Akkor tartsa meg magának a kérdést, és kész! Egy ilyen "közvélemény kutatásban" miért kell lepontozni, nem is értem! Jó, akkor azt írom, IGEN, TETSZIK A NÉV! NAGYON GYÖNYÖRŰ! ÉN IS EZT ADNÁM A GYEREKEMNEK! Így jobb, megnyugodott a lelked? Megint le lehet pontozni nyugodtan!
2011. dec. 18. 13:43
 19/24 anonim válasza:
Az Amira gyönyörű név, nekem ez az egyik kedvencem!
2011. dec. 20. 18:33
 20/24 A kérdező kommentje:

Utólsóelőtti:

ezért aztán ki kell csapni a hisztit!!!!

2011. dec. 31. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!