Mit szoltok ehez? Kis jokedvcsinalo
Figyelt kérdés
hajnali csaladi idill ,igy aludtunk ma hajnalban: apa, anya olel apat, baba olel anyat, vagyis anyasszendvics2011. dec. 15. 14:26
2/10 anonim válasza:
:D :D Mi is szoktuk ugy hogy középpen a bébi mi meg átöleljük és így vagyunk..bár nem alszunk igys (csak én meg babi másik szobában ölelve)
3/10 anonim válasza:
???? értem a lényeget,de azért nem írtam volna ki...
4/10 anonim válasza:
meg akarta osztani a boldogságát :D
5/10 anonim válasza:
Mi minden éjjel így alszunk :)
Lányom a hátamon, férjem a lábamon, vagyis, várjunk csak... én nem is anyaszendvics vagyok, hanem anyaágy :) :) ? ?
6/10 A kérdező kommentje:
igen megakartam osztani egy boldog pillanatok, es gondoltam mas is megosztja a sajat boldog pillanatat!
maskepp megcsak olyan dolgot lehet kiirni amit hamar-hamar lepontoz mindenki?
2011. dec. 15. 15:04
7/10 anonim válasza:
hát itt most jól lepontoztak engem és mindenkit :(
Pedig aranyos a "kérdés" szerintem.
9/10 anonim válasza:
mar en is nagyon varom a hasonlo helyzeteket, de meg csak 5 hetesek vagyunk, de imadom amikor hozzam bujik böfiztetés alatt.
még ezer es ezer ilyen alkalmat kivanok nektek :) es ne törődj a negatív hozzászólásokkal
10/10 anonim válasza:
Ezek azok az érzések ésbpillanatok amiért akkora boldogság önt el egy anyát hogy az leírhatatlan..., én boldog vagyok hogy megosztottad velünk! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!