Mit szóltok a Medárd névhez?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 16:47
1/13 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon tetszik:)))
Ha a kislányom fiúnak születik ez lett volna a neve:)
2/13 anonim válasza:
szidni fogják a suliban mindahányszor hosszabban esik az eső...főleg összel meg a neve napja táján...plusz ottvan a kérdés,hogy minek becézzék...Medi,Medus? az már majdnem olyan,mint a meduza... vagy a medika,ami meg az orvostanoncot jelöli...szóval nekem annyira nem tetszik...
3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos a becézése tényleg talány. :( Viszont olyan szépen cseng és ritka is.
2011. nov. 30. 17:01
4/13 anonim válasza:
Hűűű.Én biztos nem adnám a gyerekemnek.Szegény gyereket örökké csúfolnák.De ti tudjátok.
5/13 anonim válasza:
Jajj ez a csúfolás...komolyan csak a ritkább neveket csúfolják???
Hagyjátok ezt...bármilyen nevet lehet csúfolni és szerintem nem a név szokott a csúfolódás "tárgya" lenni hanem a viselője...úgyhogy ez nem indok!
Becézni pedig nem kötelező..és hidd el kedves kérdező a gyereked becézése nem fog problémát okozni...:)meglátod,dédelgeted..stb....egyébként mi a baj a Medivel???Mitől jobb a Boti,Zsombi,Zéti...???
Első hsz. voltam:)
Teljesen jó a név!!!!
6/13 anonim válasza:
Nekem tetszik. Vezetéknévtől függ egyébként, hogy jól hangzik-e.
7/13 anonim válasza:
Az én fiam neve se becézhető. Cserébe én mindenféle idétlenséggel becézem, imádja :)
9/13 anonim válasza:
Szép név.
A gyerekek mindenkit ki tudnak csúfolni, ha akarnak, névtől függetlenül is, de ez a név még nem is annyira csúfolható, mint egyes nevek.
10/13 anonim válasza:
Nagyon szép név és nem is tucatnév! Nekem tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!