Anyukák! Milyen lesz a karácsonyotok? Teljes boldogságban töltitek?
Figyelt kérdés
Aki nem az miért nem?aki igen, azt mi teszi felhőtlenül boldoggá?2011. dec. 15. 13:57
11/14 anonim válasza:
Hát jó nem! 4 gyerekkel, házat árulva, az ünnepek előtti négy hetet végig dolgozva!
S a forgalmunk mondhatni szörnyű! Tehát azt se tudom mi lesz januártól!
12/14 anonim válasza:
én imádom és várom a karácsonyt, ha csak mi lennénk a férjemmel meg a kislányunkkal felhőtlenül boldog tudnék lenni, de annyi szar dolog történ az idén velünk hogy minden nap van pár perc amikor a sirás környékez...rossz a viszonyunk a szüleimmel, anyósékkal élünk és ez igy nem kényelmes, apukám miatt sok pénzzel tartózunk a férjem nagynénjének, kicsi a keret amire karácsonyra vásárolhattunk...mondjuk ez utóbbi nem lenne gond, mert nem vagyok nagyravágyó, de a többi dolog miatt nem tudok teljesen boldog lenni karácsonykor! remélem a kislányunk ebből nem érez meg semmit, mert mi ketten a férjemmel tényleg szerelmesek, boldogok vagyunk és jól megy amúgy minden, de a szülők rontanak sokat.
13/14 anonim válasza:
nekünk szerintem eddig ez lesz legboldogabb. 3 hónapos lesz a picim a nagyfiam 5 éves , és valahogy most apával nagyobb a szerelem mint eddig bármikor. Anyagiakkal rendben vagyunk, semmi felhő nincs most felettünk. A kistesóval kiteljesedtünk
14/14 anonim válasza:
Nem tudom milyen lesz de nem sok jóra számítok..és nem is várom!
Pedig a kicsilányom első karácsonya lesz...lehet apa nélkül :( nem túl jó a helyzet közöttünk..az előző kapcsolatából született lánya és az édesanyja közreműködése miatt.
Főleg az anya...
Nem én voltam a "közbejött harmadik" évekkel előttem szakítottak már mégis gyűlöl..mindent megtesz,hogy a kislányt is ellenem uszitsa..pedig jó lenne a gyerekkel a viszonyunk,nagyon is...én szeretem a kislányt ,csak az anyja az anyja....oda kell "fordulnia"
Viszont
Mindenkinek Nagyon Boldog Ünnepeket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!