Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Milyen lesz a karácso...

Anyukák! Milyen lesz a karácsonyotok? Teljes boldogságban töltitek?

Figyelt kérdés
Aki nem az miért nem?aki igen, azt mi teszi felhőtlenül boldoggá?
2011. dec. 15. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lesz, hiszen ez lesz az első karácsonyunk a kislányunkkal, aki akkor lesz éppen 10 hónapos.

Együtt lesz a család, finomságok, más nem is kellhetne. De egy valami mégis hiányozni fog, Anyukám. Tavaly veszítettem el, sajnos már azt sem tudta meg, hogy babám lesz. :(

2011. dec. 15. 13:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Én boldog vagyok. Szeretem a férjemet, két gyerekünk van (1 és 3). Várom már a karácsonyt, olyan jó lesz közösen fát díszíteni, meg ajándékozni, biztosan jó lesz.
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát remélem igen....később még írok, most szaladok....
 4/14 anonim ***** válasza:
23 éves korom óta minden karácsonyt belengi ez hogy édesanyám már nem lehet velünk (szóval én mindig bőgök egy jót) de közben meg valahol boldog is vagyok, mert azóta van 3 gyönyörű gyerekem akiknek csak azt szabad érezniük hogy minden oké és a legszebb nap ez az évben:) Bár szerintem így is sírni fogok, csak az örömtől:D
2011. dec. 15. 14:00
 5/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt boldog vagyok, mert kislányom 15 hónaposan biztos fog már örülni, csodálkozni, és ezt jó lesz látni.

Apukám viszont épp tavaly karácsonykor halt meg, úgyhogy felhőtlen boldogságot már egyik karácsonykor sem fogok érezni, ugyanis nem csak szép karácsonyt jelent, hanem egy szomorú évfordulót is. :(

De lányunknak minden szépet és jót meg szeretnének teremteni, ezért törekszünk a meghitt, boldog, fahéjas illatú karácsonyra.

2011. dec. 15. 14:02
 6/14 anonim ***** válasza:

Nos, én remélem, hogy teljes boldogság fog rajtunk uralkodni karácsonykor és máskor is természetesen. Én most biztos megfogom könnyezni ezt - lehet a többit is majd -, mert a lányunk pont ma 5 hónapos és hálát adok azért, mert köztünk lehet(maradhatott).

Kitaláltam egy 'szabályt', ami a páromnak nagyon tetszett: Minden évben kb. akkora fánk lesz, mint amekkora a lányunk. Most 62 cm körül van, de a legkisebb fenyő 70 cm volt, így azt vettem meg. Lehetőleg ezt nehezebben borítja majd magára :]]

Úgyhogy .. én várom már a karácsonyt, így 4-ben .. apa, lányunk, Doni tacskónk és én persze :]]]

2011. dec. 15. 14:04
 7/14 anonim ***** válasza:
mi Szenteste az én szüleimhez megyünk,egy 2 éves fiúnk van.Már megyünk reggel,és csak este jövünk haza.Jól szokott sikerülni,néha előfordul vita,mert mindannyian elég hevesek vagyunk.Tesómék is ott laknak,nekik is van egy kisfiúk,a mi keresztfiúnk,ő februárban lesz 3 éves,így fél év van a fiúk között.ők imádják egymást,nagyon jól elvannak,néha veszekednek játékon.25-én reggel megyünk a férjem Nagyszüleihez,szintén egész napos program.ott is jól szoktuk érezni magunkat.aztán én megyek éjszaka dolgozni,majd csak 26-án reggel jövök haza,de nem zavar.26-án hármasban leszünk,pihengetünk,jól fogjuk magunkat érezni.úgyhogy jó lesz előre láthatólag a Karácsony.
2011. dec. 15. 14:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem szomorú,mert áruljuk a házat, a magas törlesztő miatt.Ez lesz itt az utlsó....
2011. dec. 15. 14:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Felhőtlen nem lesz, hiszen vannak problémák, amik nem múlnak el, de arra a pár napra igyekszünk félretenni őket.

Eddig mindig nagyon szép és meghitt volt, a kisfiam már 3 éves, nagyon várja, én viszont imádkozom, hogy velük tölthessem, mert nemsokára szülök, de a Karácsonyt még szeretném itthon tölteni.:)

2011. dec. 15. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, remélem nagyon jó lesz! Kisfiam közel 3 éves, úgyhogy idén már jobban "felfogja" a dolgokat. Szerencsére férjem is itthon lesz két ünnep között, összejövünk a családdal és remélem csinálunk egy-két jó kis közös programot is! :)
2011. dec. 15. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!