Kötődő nevelés hatásai, valamit elrontottam? Légyszíves olyanok írjanak akik szintén így nevelik, nevelték gyermeküket.
Bocs véletlen hamarabb elindítottam a kérdést
19 hónapos a kisfiam, mai napig szopizik, ketdettől fogva igény szerint szoptattam, nem hagytuk sírni, hordoztam elől, később hátul is, ha úgy adódott otthon is. Nincs külön szobába, először kiságyba aludt, amióta a fogzása elkezdődött kb 4 hónapos kora óta nem aludja át az éjszakát, éjjel felkel még a mai napig is és szopizik, pár hónapja Velem alszik egy ágyba, hisz a felkelése miatt
így egyszerűbb,mint ki be rakni a kiságyba. Az apukája külön szobába alszik mert a munkája miatt muszáj pihennie, sokáig Ő is virrasztott de már nem bírta. ( de ettől függetlenül sokszor Ő is átjön éjszaka ha nagy sírás van)
Oyan szinten anyafüggő,hogy mostanában visítva sír ha mosogatok, vagy ha nem Vele foglalkozok , vagy ha mást csinálok vegyem fel persze ez nem lehetséges mindig. Még fürdeni sem tudok csak akkor ha Ő elaludt.Ez normális????
Nem tudom hol rontottuk el ( ha egyáltalán elrontottuk)Kérlek segítsetek!
szerintem nem rontotad el, nyügösebb a keletinél te irtad fogzik ilyenkor ilyen (nekünk is ez volt van) Engem is követ mint egy kiskutya a konyhába, wc be fürödni általában együtt szoktunk.
együtt alszunk másik szobába hogy apuka pihenni tudjon (Nem szopizik sajnos) 3 hónapig állandóan hordtam kenguruba hasfájása miatt. Mára tud menni, vagy ott a babakocsi ritkán hordozom a fenekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!