Limitáljam a vízfogyasztását? Férjem felvetette h kitágítom a gyomrát.
10hós lányom 3főétkezés után kap folyadékot,sima vízből kb 3x20ml fogyna egy nap, langyos, frissen facsart gyümölcslével ízesített vízből 3x350ml,így ezt a megoldást választottuk.(csak épphogy íze legyen).Megiszik 1cumisüveggel és kér még,ne adjam a 2.at? Azt gondolnám 3dl víz nem olyan vészes mint
ha ugyanennyi ételt kapna és attól lenne nagy a pocakja,de lehet h kitágítom a gyomrát?én speciel azt gondolom h jó h iszik és úgyis hamar kipisili...
Először is: ez a mennyiség szerintem nem sok.
Kell a sok folyadék. És én is egyetértek, ez más, mint ha szilárd ételből kapna többet, attól tényleg kitágulhat a gyomra. A sima folyadékot feldolgozza a veséje, jót is tesz neki.
Viccesen ez mondjuk még elmegy, de azért bunkón nem kellene, mert nyilván ő is csak jót akar a gyerkőcnek, azért mondta.
Nem mellesleg, tényleg létezik az a jelenség, amikor a túletetéstől kitágul a baba gyomra, csak nem a víztől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!