Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik egy ágyban alszanak a...

Akik egy ágyban alszanak a babával, hogy élnek házaséletet?

Figyelt kérdés
2008. márc. 25. 16:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Hát én valahogy nem tudom megérteni,hogy anyák ennyire ne tudjanak ráhangolódni a saját gyerekeikre.Írnak a szakkönyvek sok jó,és használható dolgot,de min a 70%-uk kivitelezhetetlen hülyeség.Főleg azért,mert egy kalap alá vesznek minden gyereket.De ahogy mi sem vagyunk egyformák,úgy a gyerekek sem azok.Még egy családon belül is tudjuk,hogy mennyire különbözőek lehetnek a gyerekeink,mennyire mások lehetnek az igényeik mind velünk,mind másokkal szemben.Nem lehet mindenkinek egyforma jó tanácsot adni,mert kinél ez működik,kinél az.

Minden anyának magának kell ismernie a gyermekét,rá kell hangolódni,és nem a szakkönyvekre.Mert ugyan ki tudhatná nálam jobban,hogy mi a jó az én gyerekemnek aki belőlem van??!!!Hát nem a pscihológus az tuti!!!Úgy kell összehangolni a babával az életet,hogy az a család minden tagjának jó,és megfelelő legyen.A mi dolgunk az,hogy hozzászoktassuk a kinti világhoz,a méhen kívüli élethez,amihez nem kell már ragaszkodni,mert nem kerül oda vissza a baba.

Mi a 3-ik babánkat várjuk,eddig mindkettő a saját szobájába,a saját ágyában aludt,és így lesz ez most is.

Mi ezt így tartjuk helyesnek,ettől még nem fosszuk meg a gyereket semmitől,nem kell mindenféle ostoba túlzásnak hinni.Ettől még nem lett egyetlen gyerek sem lelkibeteg.

Én sem vagyok híve annak,hogy sírni hagyjuk a babát,nem is tettem soha,és nem is tenném.Sokat vagyunk együtt,összebújva,sokat játszunk,de megvan mindennek a maga helye,és ideje.Rendszer van az életükben,amihez ők ragaszkodnak a legjobban,és ettől kiegyensúlyozottak.De szerintem jó is következetesen nevelni a gyerekeket.Nem marad mindig kicsi.És most nem biztos,hogy jó lenne,ha a 2 nagy is velünk aludna,meg a kicsi is.Senkinek sem lennének nyugodtak az éjszakái.Ja,és van légzésfigyelőnk,ami őrködik a gyerekszobában.Abban egyébként nem hiszek,hogy a mama felébredne arra,ha a gyerek mellette hal bölcsőhalált.Ráadásul a most 2évesnek hogyan magyaráznám el,hogy miért lesz egyszerre mellőzve a közös ágyból?A kistesó miatt?Na úgy sérülne csak igazán a kis lelke.Szerintem gondolkodjon mindenki a maga fejével,és látni fogja,érezni mi a jó neki és a gyerekeinek.

Néha érdemes átböngészni az irományokat is,de nem kell feltétlen hitelesnek tartani őket,nagyon sokszor túlmagyaráznak,eltúloznak dolgokat.Feleslegesen lelkiismeretfurdalást keltenek a fiatal tapasztalatlan anyákba.

2008. márc. 26. 10:35
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

Kedves harmadik gyermekét váró anyuka!Nem értem meg, hogy miért nem fogadod el, hogy vannak emberek, akik másképp gondolkoznak a gyereknevelésről. Attól még ők is lehetnek jó anyák és lehet, hogy a gyerekeik is sokkal kiegyensúlyozottabbak és értelmesebbek lesznek, mint a Te gyermekeid. Ha mindenki mindent egyformán csinálna elég unalmas lenne a világ! Ez egy meddő vita.

A kérdésre válaszolva:

Soha, semmilyen körülmények között nem szeretkeznék a párommal a gyerekkel egy ágyban v. egy szobában, ezt perverz dolognak tartom. Mi megoldjuk más helyiségben, mikor a gyerkőc már mélyen alszik.

2008. márc. 26. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Az elzö válaszoónak.

ennek mi köze a szeretkezéshez??

2008. márc. 26. 13:51
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Bizony unalmas lenne,ha mindenki egyforma lenne,én is azt mondom.Azt az egyet azért leszögezném,hogy én nálad biztosan értelmesebb vagyok.A gyerekeimet pedig ne sértegesse egy ilyen szellemi szinten lévő akárki!!!!A tieidet is csak sajnálni tudom,mert egy ösztönlény lehetsz,aki azon kívül,hogy egykupacba alszik velük nem valószínű,hogy bármi értelmesre is taníthatja őket.

De én ennek ellenére el tudom fogadni,és főleg tiszteletben tartani más gondolkodásmódját is,és nem minősítem,ha nem kérnek meg rá.Sőt,azt is el tudom fogadni,hogy vannak olyan tapló emberek is mint amilyen te is vagy.Ezek az oldalak pedig azért vannak,hogy ki ki leírja a maga tapasztalatait,szokásait.

Amit mások vagy megszívlelnek,kipróbálhatnak esetleg,vagy figyelmen kívül hagyhatják.

Itt az emberek azért kérdeznek,mert kíváncsiak arra,hogy mások mit hogyan csinálnak.

2008. márc. 26. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Ne haragudj, de szerintem szövegértelmezési problémáid vannak. Nem sértegettem a gyermekeidet, ilyen szintre soha sem süllyednék, azt írtam, hogy azok a gyerekek sem lesznek alacsonyabb értelmi szinten, csak azért, mert egy ágyban alszanak a szüleikkel, mint azok / mint pl. a Te gyerekeid / akik nem. Ez nem azon múlik. Viszont amit most írtál Téged minősít, mindenki vonja le belőle a megfelelő konzekvenciát...
2008. márc. 26. 17:46
 16/20 anonim ***** válasza:
42%

Ne haragudj,de én úgy látom,hogy te még azt sem tudod értelmezni amit te magad írtál.Szerintem ezt hagyjuk is ennyiben.Egyébként így van,mindenki megnyilvánulása magát jellemzi.Levonhatod a következtetést,ha tudod.

Talán olvasd el még párszor amit leírtál,és értelmezd azt,ha képes vagy rá.

2008. márc. 26. 22:13
 17/20 anonim ***** válasza:
34%

szia

Nálunk is az a helyzet, hogy együtt alszunk a bébinkkel.

Hiába teszem át a kiságyba...azonnal felkel és ezt egyenlőre még nem sikerült megoldani.

Nekünk jó nagy az ágyunk, úgyhogy amikor elaludt a csajszi szépen leteszem a szokásos helyére "közénk". Az ágy másik végében még jut nekünk is egy kis hely....ha nem akarod a baba mellett élni a sexuális életedet, akkor még van hely a földön is.

Én mondjuk nem tudnék nyugodtan sexelni a lakás más pontján, amíg a kiscsajt az ágyon hagyom egyedül...

Ő nem lát semmit a mi kis ügyködésünkből, ugyanis alszik.

Nem lennék nyugodta fürdőben, meg a konyhában...hogy mikor kel fel, mert nem érzi hogy ott vagyunk vele.

Így ő is nyugisan alszik, meg nekünk is jut egy kis szórakozás.

2008. márc. 27. 09:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
...Ja és szeretném üzenni kedves értelmes társainknak, hogy a marakodáson kívül inkább a kérdésre koncentráljnak és ne nevelési tanácsokba bocsátkozzanak. Minden anyuka el tudja dönteni, hogy hogy neveli a csemetéjét.
2008. márc. 27. 09:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Sokszor a mi babánk is mi ágyunkban alszik el. Ha ez túl későn történk,(nálunk ez is probléma) akkor az aznapi szeretkezésnek lőttek sajna...:( Egyébként van más hely is a lakásban, nekünk bevált a fürdőszoba (is):) Nem feltétlenül szükséges éjszaka csinálni, hétvégén pl. nappal is lehet szeretkezni, miközben a gyerkőc délután alszik...
2008. ápr. 1. 22:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Annak írom, aki egy ágyba alszik a babával.

Mi van, ha 3 gyereked van és a nappali foglalt, a zuhany is?

2010. okt. 16. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!