Mikortól alusszák át az éjszakát? Mennyit alszanak naponta a 6 hetes babák?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
6 hetes a kislányunk, és 2 napja átalussza az éjszakát( éjféltől reggel 5-6-ig). Egész nap alszik-eszik. Nem kéne már többet ébren lennie?
2011. szept. 12. 12:59
1/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen sokat aludtak a babáim picinek. 1.babám 6 hetes korától este 8-tól reggel 6-ig, 2.babám 4 hetes korától este 8-tól reggel 8-ig aludt!
Nappal is sokat aludtak, kb 3 hós korukig, utána beálltak a napi 3 alvásra + éjjel.
2/5 anonim válasza:
Örülj, hogy alszik. Most még ez a dolga, hogy egyen és aludjon. Idővel majd többet lesz fent.
Lányom mondjuk éjjel aludt, de nappal...egy percet sem! Hiába próbáltam őt elaltatni, csak este aludt, ami persze jó, csak kevés volt! 3 hónapos korában már többet aludt, de addig...
Szóval örülj, hogy most még csak eszik és alszik. Jó baba.
3/5 anonim válasza:
örülj,hogy alszik,mert lehet hogy nem lesz mindig így.nekem is jól aludt 3hós koráig-utána meg 2-3óránként fent volt..!
4/5 anonim válasza:
az én fiam 7 hetes, de éjszaka min egyszer felkel.ca. 5-6 óra után. Nappal ha alszik összesen 5 órát, tehát reggel 7-8-tól este 9-ig. Tehát nem valami jó alvó, sokat ásít de nem nagyon alszik.A maradék időben fent van és foglalkozni kell vele ez jó de sokat van ölbe sajnos.Remélem megváltozik valamikor
5/5 A kérdező kommentje:
Fürdetés után (este 7) nem alszik el éjfélig. Sír, mintha fájna a hasa. menetrend szerűen éjfélkor, vagy 11kor megjön a kaki, vagy nem, de ő alszik.aztán reggelig alszik,és napközben egész nap alszik.csak enni kel föl. Én már kezdek aggódni kicsit...
2011. szept. 13. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!