Hogyan élnek házaséletet azok akik hosszú távon együtt alszanak a gyerekükkel?
Nekem is egyik oka ez volt, hogy külön szobába tettem a kicsit, bár így is csak hetente 1X agyunk együtt a fáradtságtól.
Öcsém még 8 évesen is átjárt anyámhoz, el sem tudom képzelni, hogy éltek nemi életet...
Keresztlányomnak sincs saját ágya, a franciaágyban alszik ujszülött kora óta. Ők a másik szobába vagy a fürdőbe szoktak menni...
Használjuk a fantáziánkat és tinik vagyunk megint:-)
Szexelni nem csak este lehet, ágyban, párnák között...
Másik szobában.
Elaltatom, kiosonok egyedül, :-), visszaosonunk mind a ketten és hárman együtt alszunk tovább :-)
18 hónapos
Az én fiam is 2 éves koráig egy szobában aludt velünk, persze külön ágyban. Amíg pici baba volt, volt, hogy ott szexeltünk (halkak voltunk), sose ébredt fel, de úgy nem volt az igazi, úgyhogy fürdő vagy a másik szoba volt a helyszin. Aztán áttettük a másik szobába és sokkal jobb lett úgy.
Most várjuk a másodikat aki szerintem szintén velünk lesz egy darabig a szobába, mivel csak 1 gyerekszobánk van, azon fognak majd osztozni ketten. Akkor csak a fürdő marad nekünk...:))
8hetes kismami
Mi is másik szobábn.
Elaltatom 8 körül, és ilyenkor még én nem fekszem le aludni, majd vmikor 11 körül.
Használni kell a fantáziát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!