Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan élnek házaséletet azok...

Hogyan élnek házaséletet azok akik hosszú távon együtt alszanak a gyerekükkel?

Figyelt kérdés
Hallottam olyanról, aki még babaágyat sem vett, és 3,4,5 éves koráig együtt alszanak a manóval. Mikor, és hogyan szexelnek? Hová teszik addig a kicsit?
2009. okt. 2. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
mi egy helységben alszuk 2 gyerekünkkel. igazából nem érdekel az hányan ítélnek el ez miatt. családi házban lakunk, 3 szoba van. néha a nagymamáknál vannak a gyerekek. van hogy 3-4 napra. mindkettő 3 év alatti. hetente 3 alkalommal tudunk összebújni, de szerintem ez elég. főleg, hogy nap végére olyan hulla tudok lenni...
2009. okt. 2. 19:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Tehát akkor szexeltek mikor a kicsik nincsenek otthon?
2009. okt. 2. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is egyik oka ez volt, hogy külön szobába tettem a kicsit, bár így is csak hetente 1X agyunk együtt a fáradtságtól.

Öcsém még 8 évesen is átjárt anyámhoz, el sem tudom képzelni, hogy éltek nemi életet...

Keresztlányomnak sincs saját ágya, a franciaágyban alszik ujszülött kora óta. Ők a másik szobába vagy a fürdőbe szoktak menni...

2009. okt. 2. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Szia!Nálunk 18 hós és még velünk alszik,ezért amikor ágyba bújt és elaludt,a másik szobában szexelünk vagy a fürdőben vagy akkor is ha a mamánál van.
2009. okt. 2. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Használjuk a fantáziánkat és tinik vagyunk megint:-)

Szexelni nem csak este lehet, ágyban, párnák között...

2009. okt. 2. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Másik szobában.

Elaltatom, kiosonok egyedül, :-), visszaosonunk mind a ketten és hárman együtt alszunk tovább :-)

18 hónapos

2009. okt. 2. 23:40
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Az én fiam is 2 éves koráig egy szobában aludt velünk, persze külön ágyban. Amíg pici baba volt, volt, hogy ott szexeltünk (halkak voltunk), sose ébredt fel, de úgy nem volt az igazi, úgyhogy fürdő vagy a másik szoba volt a helyszin. Aztán áttettük a másik szobába és sokkal jobb lett úgy.

Most várjuk a másodikat aki szerintem szintén velünk lesz egy darabig a szobába, mivel csak 1 gyerekszobánk van, azon fognak majd osztozni ketten. Akkor csak a fürdő marad nekünk...:))

8hetes kismami

2009. okt. 3. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Mi is másik szobábn.

Elaltatom 8 körül, és ilyenkor még én nem fekszem le aludni, majd vmikor 11 körül.

Használni kell a fantáziát.

2009. okt. 3. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A gyereket kell másik szobába tenni,semmi baj nem lesz belőle és neki is jobb így.
2009. okt. 8. 07:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekünk össz egy szobánk van és egy babánk, ő külön ágyban. Tehát este, mikor ő már alszik. Ki csak nappal megyünk a fürdőbe, mert mégse ugyanaz a látvány vaksötétben neki, ha ne adj'isten felébred, mint tök világosban.
2009. okt. 8. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!