Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babákkal együtt (egy szobában)...

Babákkal együtt (egy szobában) alvók, hogy éltek házaséletet?

Figyelt kérdés

El nem tudom képzelni, hogy csináljátok...

Lányom sosem volt jó alvó, kiskorától azért mardoztak el a házaséletek, mert neki sem álltunk, úgyis mindjárt felsír...

Volt fél év jó időszaka, most megint katasztrófa, sőt, ár átjön hozzánk szó nélkül éjjel.

Hogy álljunk így neki, hogy bármikor betoppanhat?

Este, mikor letettük, rohanás fürödni, és mikor végre lefeküdnénk, hogy beszélgetünk, vagy nézünk tévét, vagy mást csinálnánk, lányunk felsír, vagy átjön.

Hogy kezelitek a hasonló helyzetet?

2010. dec. 14. 20:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
kislányunk velünk alszik, de amig mi ezt azt csinálunk, sose zavar, mindig alszik, mintha tuddná...amikor vége akkor felkel enni, aztán már a mi ágyunkba teszem mert éjjel is szopik v 3szor.még jó igy, nem tom később mi lesz......
2010. dec. 14. 20:57
 2/21 anonim ***** válasza:
15%
Soha nem alutunk egyszobában a gyerekekkel! Az első perctől külön aludtak a saját szobájukban. 3 hónapos koruk után pedig éjjel már nem szoptattam őket. Mégis egészségesek lettek mindannyian,és ha nem betegek,akkor végig alusszák az éjszakát.
2010. dec. 14. 20:59
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
konyhában, fürdőben. megoldjuk. :))
2010. dec. 14. 21:04
 4/21 A kérdező kommentje:
Konyha, fürdő pont azért nem jó, mert bármikor felsír, és akkor nem hallom, nem megyek át, felsírja a kistesót is, vagy átmegy, nem talál és azért ilyed meg-és továbbra sem hallom, ha sír...
2010. dec. 14. 21:16
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

Szia.

Mi a nappaliban elunk hazas eletet.

Amikor nem volt baba akkor sem a haloban csinaltuk :)

Nem tudom miert alakult igy :)

Tehat igy nem volt nagy valtozas benne....azon kivul, hogy idonkent megrettenek amikor a legzesfigyelo szuloi egysegeben hangokat hallok :) de csak almodik vagy felebredt es jatszik :)

2010. dec. 14. 21:18
 6/21 anonim ***** válasza:
67%

Érdekes... :)

Nekünk amíg kicsi volt gyorsan csöndben. Most már nagyobbacska külön szobába került. 18 hónapos

Nagyon diszkrét tud lenni. Amikor összebújunk (gyerek előtt nem nyaljuk faljuk stb egymást) és valahogy megérzi, hogy ez most nem a szokásos anya apa közé bújok és kicsi babájuk vagyok akkor elsomfordál a szobájába és ott játszik. Ha megindul a mozgolódás - kimegy valaki a szobából stb - akkor jön vigyorogva. :) Engem mondjuk baromira zavar.

Éjjel szerencsére nincs gond, mert végigalussza az éjszakát, de addigra mi is fürdés és döglés :D Alig van energiánk és megmondom őszintén, ha választanom kell, akkor inkább az alvás. S ebben apuci is egyetért.

2010. dec. 14. 21:22
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
nálunk van néha h a babó mellett éjjel :9 csak ilyenkor persze vissza kell fogni magunkat, és ahányszor megmozdul a gyerek mi megmerevdünk.... :) de mi is nappaliban közvetlenül a szoba mellett van. inkább ott "élünk" :)
2010. dec. 14. 21:32
 8/21 anonim ***** válasza:
67%
A mi picink is velünk alszik egy szobába,sőt a mi ágyunkban is,pedig ott van a kiságya a mi ágyunk mellett,de az a szerencsénk,hogy amikor elalszik azért 1órát kb.elvan a kiságyában,és csak ez idő alatt tudunk együtt lenni.Ahogy észre veszi,hogy a kiságyában van már sir is,és veszem oda mellénk,amúgy ő még cicizik,16 hónapos.Vagy amikor délután elalszik akkor is szoktunk gyorsan a nappaliban!
2010. dec. 14. 21:34
 9/21 anonim ***** válasza:
49%
a valódi kérdésed szerintem nem a hely problémája, hanem az, hogy felsír a lányod. éppen azt írod, hogyha ott vagytok és meghallod akkor az a gond, ha meg nem akkor az. tehát végülis mindegy, hogy hol csináljátok, csak aludjon a lányod. együtt alszunk, mert nincs több szobánk, konyha tök hideg .. és néha sok a mosatlan. tehát a hálóban csináljuk.
2010. dec. 14. 21:59
 10/21 anonim ***** válasza:
67%
amikor elaludt kimentünk a nappaliba.....
2010. dec. 14. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!