Babákkal együtt (egy szobában) alvók, hogy éltek házaséletet?
El nem tudom képzelni, hogy csináljátok...
Lányom sosem volt jó alvó, kiskorától azért mardoztak el a házaséletek, mert neki sem álltunk, úgyis mindjárt felsír...
Volt fél év jó időszaka, most megint katasztrófa, sőt, ár átjön hozzánk szó nélkül éjjel.
Hogy álljunk így neki, hogy bármikor betoppanhat?
Este, mikor letettük, rohanás fürödni, és mikor végre lefeküdnénk, hogy beszélgetünk, vagy nézünk tévét, vagy mást csinálnánk, lányunk felsír, vagy átjön.
Hogy kezelitek a hasonló helyzetet?
Szia.
Mi a nappaliban elunk hazas eletet.
Amikor nem volt baba akkor sem a haloban csinaltuk :)
Nem tudom miert alakult igy :)
Tehat igy nem volt nagy valtozas benne....azon kivul, hogy idonkent megrettenek amikor a legzesfigyelo szuloi egysegeben hangokat hallok :) de csak almodik vagy felebredt es jatszik :)
Érdekes... :)
Nekünk amíg kicsi volt gyorsan csöndben. Most már nagyobbacska külön szobába került. 18 hónapos
Nagyon diszkrét tud lenni. Amikor összebújunk (gyerek előtt nem nyaljuk faljuk stb egymást) és valahogy megérzi, hogy ez most nem a szokásos anya apa közé bújok és kicsi babájuk vagyok akkor elsomfordál a szobájába és ott játszik. Ha megindul a mozgolódás - kimegy valaki a szobából stb - akkor jön vigyorogva. :) Engem mondjuk baromira zavar.
Éjjel szerencsére nincs gond, mert végigalussza az éjszakát, de addigra mi is fürdés és döglés :D Alig van energiánk és megmondom őszintén, ha választanom kell, akkor inkább az alvás. S ebben apuci is egyetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!