Babákkal együtt (egy szobában) alvók, hogy éltek házaséletet?
El nem tudom képzelni, hogy csináljátok...
Lányom sosem volt jó alvó, kiskorától azért mardoztak el a házaséletek, mert neki sem álltunk, úgyis mindjárt felsír...
Volt fél év jó időszaka, most megint katasztrófa, sőt, ár átjön hozzánk szó nélkül éjjel.
Hogy álljunk így neki, hogy bármikor betoppanhat?
Este, mikor letettük, rohanás fürödni, és mikor végre lefeküdnénk, hogy beszélgetünk, vagy nézünk tévét, vagy mást csinálnánk, lányunk felsír, vagy átjön.
Hogy kezelitek a hasonló helyzetet?
nalunk ugyanz volt a szitu,akarhanyszor bevagtunk a kicsi mindig felsirt.Apa kulon alszik en a gyerekszobaban a lanyommal.
Eleinte probalkoztunk aztan feladtuk.elegge eldurvult koztunk a szitu,szinte csak vitatkoztunk,mar kezdtunk elhidegulni egymastol.
Aztan egyszer anyu elvitte es megtortent az elso alkalom szules utan 7!honappal.azota ezt praktizaljuk,anyu hetente kethetente elviszi es ugy vagyunk egyutt,2alkalommal voltunk eddig ugy egyutt hogy itthon volt a kiscsaj,mindketszer kozbeszolt.a parom mar nem is akarja hogy akkor probalkozzunk.
14 hónapos a fiúnk, szerencsére 3 hetes korától átalussza az éjszakát. Ezt a fogzás zavarta meg egy kicsit, de egyébként ágyút is lehetne mellette döngetni.
Mi nem tudunk sehova máshova elvonulni, mert az anyósomékkal lakunk, itthon lakik még az egyik sógorom is, úgyhogy minden szoba foglalt. Inkább a gyereksírásra hagynám abba, mint hogy ránknyissanak a fürdőben. :D
De szerencsére nem kellett még egyszer sem abbahagyni. :D
De jó nektek akkor, hogy alszik a kicsi...
Én még fürödni is bébiőrrel megyek, mert tuti, amint a zuhany alá állok felsír, és apa ilyenkor nem jó.
De most nem jó a bébiőr sem, ezért még mosogatni is néhéz..
(hosszú lakásunk van, a konyha az egyik felén, 20 méterrel arrébb a két szoba...)
A másik gond ezzell, hogy nem akkor szeretkezik az ember, amikor kedve van, hanem akkor, amikor lehetősége-ha épp akkor nem fáradt, vagy álmos...
Amikor ébren van, eszembe sem jutna nekiállni. Sehova nem tudom "bezárni", ahonnan nem tud kijönni 20 mp alatt... a kiságyból is kimászik...szóval az kizárva...
De ne adjuk fel, és üzenem azoknak, akik leszoktak a házaséletről, hogy nem szabad!! és tegyenek magukért valamit!!!
hazaseletrol nem szabad leszokni$azt hittem nekunk menni fog,aztan mar ugy ereztem egy barattal lakom egyutt nem a szerelmemmel.
megoldast kell talalni.
(akinek a gyereket a mama viszi el)tudom ez sem megoldas de mi megtehetjuk hisz a mama 5percre lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!