Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babákkal együtt (egy szobában)...

Babákkal együtt (egy szobában) alvók, hogy éltek házaséletet?

Figyelt kérdés

El nem tudom képzelni, hogy csináljátok...

Lányom sosem volt jó alvó, kiskorától azért mardoztak el a házaséletek, mert neki sem álltunk, úgyis mindjárt felsír...

Volt fél év jó időszaka, most megint katasztrófa, sőt, ár átjön hozzánk szó nélkül éjjel.

Hogy álljunk így neki, hogy bármikor betoppanhat?

Este, mikor letettük, rohanás fürödni, és mikor végre lefeküdnénk, hogy beszélgetünk, vagy nézünk tévét, vagy mást csinálnánk, lányunk felsír, vagy átjön.

Hogy kezelitek a hasonló helyzetet?

2010. dec. 14. 20:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
51%
09.01-es vagyok.Én vagyok aki azt írta,hogy leszoktunk a házaséletről.A mama nekünk is közel van,de szoptatom a babám,így nem tudom odaadni,pedig néha olyan jó lenne egy kicsit kettesben lenni.Épp tegnap mondta a férjem,hogy ha elalszik a kislány összebújhatnánk egy kicsit:).hát mondanom sem kell nem akart elaludni:(,éjfélre aludt el,addigra a férjem már aludt és én is fejjel estem be az ágyba.Mi is apóssal lakunk így más helyiségbem nem nagyon tudjuk megoldani:(((
2010. dec. 15. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!