Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehetne segíteni? Van...

Hogyan lehetne segíteni? Van ötletetek?

Figyelt kérdés

[link] [link]

Félreértés ne essék: sem rokona, sem ismerőse nem vagyok a családnak. Néhány napja véletlenül találtam rá az oldalra és nagyon megrendített.

2011. nov. 29. 21:19
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

De rendes tőled. Én írtam 4 alapítványnak, a Facebookon megkerestem néhány ismert embert. Eddig sajnos semmi válasz. Még a miskolci alapítvány sem reagált semmit.:(

Attól tartok, hogy nem segít ajd a gyógyszer. Akkor mi lesz? Még több pénzre lesz szükségük a szülőknek, hogy tovább vigyék a picit. Bp.-en állítólag nagyon jó az epilepszia központ.

2011. dec. 1. 20:56
 22/32 anonim ***** válasza:

14:03-as vagyok.

18:07-nek szól:

Azt hittem másra érted...igen,az egészségügy itt a lehető legxarabb,főleg a gyek,feküdtem bent a fiammal mikor 2hónapos volt,nem fejteném ki,de embertelen volt amit műveltek...szerencsére én a semmelweisben szültem,amit felújitottak már,ott nincs negativ tapasztalatom,de aki a megyeiben szült,azoknak rengeteg...

2011. dec. 1. 21:18
 23/32 anonim ***** válasza:
21.18-nak, 18.07 vagyok, így akkor most már egyet értünk, sajnálom, hogy félreérthetően fogalmaztam. Hála az égnek a gyek-ben csak járóbeteg rendelésen voltunk párszor, de az is pont elég. Nem mondom, ott is vannak kedves, normális orvosok, de kb. 20-ból 1. A szülészet pedig no comment...
2011. dec. 1. 23:43
 24/32 anonim ***** válasza:

Hát csajok, én olyan, de olyan szomorú vagyok!

Én szinte mindennap megosztom face-en Marci oldalát, külön kiemelve hogy osszátok meg, de senki. :((((((((((((

Rettenet, az emberek homokba dugják a fejüket, persze egy idióta fényképet akár húszan is megosztanak.

Mi sem állunk túl jó, a férjem munkahalye, most fog megszűnni, de én veszek pár csomag pelust, meg hasonlókat és küldök nekik. Ha anyagilag nem is nagyon tudok segíteni, legalább ennyivel. Minden este sírok az oldalt olvasva. :(((((((((((((((((((((((((

2011. dec. 2. 10:07
 25/32 A kérdező kommentje:

Utánaolvastam Marcika betegségének. Hát, nagyon elszomorított. A 2. életévben eáll a fejlődés és retardáció alakul ki.

Annyira, de annyira sajnálom ezt a pici fiút!

Én a szülei helyében elvinném abból a kórházból, hisz 4 hónapja nem történik semmi!!!

2011. dec. 2. 11:39
 26/32 anonim ***** válasza:

23.43 vagyok, kedves kérdező, azért írtam, amit írtam Miskolcról, pontosabban a megyei kórházról...

Egyébként a kisfiút ma mutatták az RTL Klub Híradóban, hátha érkezik segítség...

2011. dec. 2. 19:39
 27/32 A kérdező kommentje:
Igen láttam. A Facebook oldalon hirtelen nagyon sokan lettek...:) Remélem lesz eredménye a nyilvánosságnak.
2011. dec. 2. 19:42
 28/32 anonim ***** válasza:

Ma, 10.07-es vagyok!

Én is láttam a Drágát! És hirtelen tényleg nagyon sokan lettek az oldalán, és már 2 ember megosztotta a bejegyzésem!

Én már pakolom neki a télapó csomagot!, bár remélhetőleg a gyógyszer lesz az ő legeslegjobb ajándéka Télapóra!

2011. dec. 2. 21:30
 29/32 A kérdező kommentje:
És legfőképpen abban reménykedjünk, hogy használ is az a gyógyszer! Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha mégsem...
2011. dec. 2. 23:12
 30/32 anonim ***** válasza:
Most találtam ide,én is napi szinten figyelem a tündérke oldalát.Mi is küldtünk neki pénzt,meg egy kis csomagot...Olyan jó,hogy ennyien segítünk,és úgy tűnik hogy hat a gyógyszer :)))Kár,hogy nem csinálták meg hamarabb ezt az oldalt.
2011. dec. 23. 22:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!