Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehetne segíteni? Van...

Hogyan lehetne segíteni? Van ötletetek?

Figyelt kérdés

[link] [link]

Félreértés ne essék: sem rokona, sem ismerőse nem vagyok a családnak. Néhány napja véletlenül találtam rá az oldalra és nagyon megrendített.

2011. nov. 29. 21:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

A megrendelőt is felrakta az apuka, 180 euro, de nem tudom, hány darabos.

Angliából írt valaki, hogy 400 font körül van a 60 darabos, vagyis nagyon drága.

Annyira szép karácsonyi ajándék lenne ennek a Kismanónak, ha otthon lehetne már 24-én.

2011. nov. 29. 22:38
 12/32 A kérdező kommentje:

Egy helyen azt is írta az apuka, hogy 50-110 e Ft körül van egy doboz gyógyszer. Ezt egy kicsit sokalltam. Most tényleg 180 Euroért rendelték meg a gyógyszert, pár darabot.

Én is elszomorodtam, milyen kevesen osztják meg, de főleg, hogy milyen kevesen segítenek. Tegnap azt írta az ípuka, hogy 325.700,- Ft gyúlt össze. Ha a média segítene, ennek az összegnek már minimum a tízszerese rendelkezésre állna.

2011. nov. 29. 22:49
 13/32 anonim ***** válasza:
Köszi tényleg elég húzós ára van. Olyan szomorú egyébként hogy sokszor súlyos betegségekből csak akkor lehet meggyógyulni ha van pénzed, pedig szerintem aki egyszer megszületett joga van az egészséghez, és olyan jó lenne ha legalább ez nem múlna az anyagiakon főleg ha van megoldás. Már el is küldtem egy állandó havi átutalási megbízást nekik, sajnos nem annyit amennyibe kerül a gyógyszer.
2011. nov. 29. 22:56
 14/32 A kérdező kommentje:

Emiladri: ez nagyon rendes tőled. Már megérte itt feltennem a kérdést.:)

A legdühítőbb egyébként talán az a történetben, hogy az OEP több hónap alatt sem képes beszerezni külföldről a gyógyszert. Mi a francért fizetjük a járulékot, ha ilyen impotens?

2011. nov. 29. 23:01
 15/32 anonim ***** válasza:
Épp mielőtt elolvastam a kérdésed olvastam róluk a facebookon:)
2011. nov. 29. 23:05
 16/32 A kérdező kommentje:

Én már múlt szerda óta nyomon követem Marcika sorsát, már teljesen belebetegedtem.

Azt priviben tudtam meg, hogy mivel az anyuka valamilyen pánikbetegségben szenved, éjszakára egyedül hagyják Marcikát a kórházban. Belegondoltam, hogy ha éjjel rátörnek a rohamok, nincs aki vigasztalja, átölelje ezt a pici fiút. Könnyfakasztó.:(

2011. nov. 29. 23:11
 17/32 anonim ***** válasza:
Miért nem vagyok meglepődve, hogy mindez Miskolcon történt.... Szegény baba, gyógyulj meg!:( Van egy alapítvány, Élet a kezedben a neve, fent vannak faceebookon is, egy nagyon kedves anyuka az elnöke, akinek nem rég leukémiában meghalt a kislánya. Nem rég alakultak, deigyekszenek segíteni adományokkal. Nem tudom van e, amire szükségük lehet, de esetleg érdemes lenne "összehozni" őket.
2011. nov. 30. 01:18
 18/32 anonim ***** válasza:

"Miért nem vagyok meglepődve, hogy mindez Miskolcon történt...."

Nemtudom mi bajod Miskolccal,én miskolci vagyok,de szerintem ez akárhol megtörténhet,és lehetnek ilyen esetek.

2011. dec. 1. 14:03
 19/32 anonim ***** válasza:
Mert rengeteg negatív tapasztalatom van saját részről és a közeli ismerőseim köréből, csak így hirtelen legalább 10-et tudnék felsorolni, és nekem ez pont elég. Nyilván nem minden területre igaz ez, abban igazad van, nem általánosítok, hanem a szülészet-nőgyógyászatra értettem.
2011. dec. 1. 18:07
 20/32 anonim ***** válasza:
Nah, elküldtem a házonkívülnek. Amíg nem kapok rá választ, minden este el fogom nekik küldeni! Olyan nincs, hogy nem segítenek! Annyi mindenkinek segítettek mér! Neki is muszáj segíteni!
2011. dec. 1. 20:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!