Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehetne segíteni? Van...

Hogyan lehetne segíteni? Van ötletetek?

Figyelt kérdés

[link] [link]

Félreértés ne essék: sem rokona, sem ismerőse nem vagyok a családnak. Néhány napja véletlenül találtam rá az oldalra és nagyon megrendített.

2011. nov. 29. 21:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
egyik kép alatt van számlaszám
2011. nov. 29. 21:23
 2/32 anonim ***** válasza:

Én már segítettem, amennyit tudtunk. Egyidős a fiammal a picike, és ő is Marci.

Most várnak egy új gyógyszerre, reménykedjünk, hogy segíteni fog. Borzasztó, minden nap olvasom, milyen napja volt a drágának, és reménykedem, hogy jobban lesz.

2011. nov. 29. 21:44
 3/32 A kérdező kommentje:

Persze, azt tudom, már utaltam is pénzt, meg küldtem csomagot.

Orvosilag értettem. Hova lehetne fordulni? Hátha volt már valakinek hasonló problémája.

2011. nov. 29. 21:44
 4/32 A kérdező kommentje:
És sem tudok szabadulni az oldalról. Rettenetesen megvisel, a férjem szerint ez már nem normális. Nekem is hasonló korú, 7 hónapos a fiam.
2011. nov. 29. 21:45
 5/32 anonim ***** válasza:

Én ezt eddig még nem láttam. Pár órával született késöbb, mint az én kisfiam!

Bocs az offért!

2011. nov. 29. 21:56
 6/32 anonim ***** válasza:

Én férjem is tegnap kiakadt, hogy mit bőgök, mondtam, hogy nézze meg ezt a kisfiút... aztán megértette.

Ajánlottak nekik már egy online másodvéleményt az USA-ból, meg hollandiai kezelést, de azt a magyar orvosa nem javasolja. De most ebben az új gyógyszerben nagyon reménykedünk.

2.

2011. nov. 29. 22:03
 7/32 anonim ***** válasza:
Én is láttam. Az én fiam is Marci... De ezen kívül is nagyon megrendített. Én arra gondoltam, hogy a Házonkívül műsorba kellene beküldeni a történetet, hátha ők még többet tudnának segíteni. Nagyon sajnálom szegény pici babácskát. :(
2011. nov. 29. 22:07
 8/32 A kérdező kommentje:

Én már írtam Tvrtkonak, a Morning Shownak, de nincs válasz.

Egyébként az oldalon kommentált egy nő, orvos. Ő azt állítja, hogy ez a gyógyszer, amire most várunk, általában nem szokott segíteni.

2011. nov. 29. 22:16
 9/32 anonim ***** válasza:
Engem azért az elszomorít, hogy napi 6-10 ismerősöm oszt meg kóbor kutyákról képeket, meg menhelyek számlaszámait, akiknek elhiszem, hogy szintén kell a segítség, de ezt összesen 2 ismerősöm osztotta tovább. (Én is imádom az állatokat, és nincs ellenemre, ha adnak nekik egy kis reklámot, hogy esélyt kaphassanak, de ha nekik tudnak megosztást nyomni, egy ilyen kis ártatlan lénynek miért nem?)
2011. nov. 29. 22:20
 10/32 anonim ***** válasza:
Nem tudjátok mennyibe kerül az a gyógyszer? Én segítenék nekik akár havi szinten is, bár nem tudok egetverő összeggel. Az én fiam is Marci és még hasonlítanak is:(
2011. nov. 29. 22:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!