Hogyan lehetne segíteni? Van ötletetek?
Félreértés ne essék: sem rokona, sem ismerőse nem vagyok a családnak. Néhány napja véletlenül találtam rá az oldalra és nagyon megrendített.
Én már segítettem, amennyit tudtunk. Egyidős a fiammal a picike, és ő is Marci.
Most várnak egy új gyógyszerre, reménykedjünk, hogy segíteni fog. Borzasztó, minden nap olvasom, milyen napja volt a drágának, és reménykedem, hogy jobban lesz.
Persze, azt tudom, már utaltam is pénzt, meg küldtem csomagot.
Orvosilag értettem. Hova lehetne fordulni? Hátha volt már valakinek hasonló problémája.
Én ezt eddig még nem láttam. Pár órával született késöbb, mint az én kisfiam!
Bocs az offért!
Én férjem is tegnap kiakadt, hogy mit bőgök, mondtam, hogy nézze meg ezt a kisfiút... aztán megértette.
Ajánlottak nekik már egy online másodvéleményt az USA-ból, meg hollandiai kezelést, de azt a magyar orvosa nem javasolja. De most ebben az új gyógyszerben nagyon reménykedünk.
2.
Én már írtam Tvrtkonak, a Morning Shownak, de nincs válasz.
Egyébként az oldalon kommentált egy nő, orvos. Ő azt állítja, hogy ez a gyógyszer, amire most várunk, általában nem szokott segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!