Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjak még neki tápszert is?

Adjak még neki tápszert is?

Figyelt kérdés
4 hónapos tápszeres babám megeszik egy fél üveg gyümölcs desszertet, elég neki a következő etetésig vagy adjak még neki egy kis tápszert is utána?
2009. máj. 8. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne adjál, mert kibirja a következő etetésig. Vagy max 2 óra múlva adjál neki tápszert, talán addigra a gyümi végig megy rajta.
2009. máj. 8. 10:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Mert megkínáltam tápszerrel utána és megette(60 ml), csak nem szeretném túl etetni.
2009. máj. 8. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk délben van zöldség és gyümölcs, és utána 2 órával 100 ml tápszer. Közvetlenül utána sosem fogadta el, de ha a baba megissza, akkor én adnék.
2009. máj. 8. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés, nálam is felmerült. De én úgy vagyok vele, hogy ha úgy tünik nem kell neki több akkor csak egy kis teát itatok vele és akkor ennyi. Úgyis észre fogod venni, hogy ha éhes marad, és azt is, hogy mennyi ideig elég neki az a mennyiség!

4hónapos kislány anyukája

2009. máj. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!